Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

Kolay gelsin. Her gün iş-ev arası 26 km. bisiklet sürüyorum. Dönüş yolum tırmanış ve çok yorucu :/ Yolumun %80'i asfalt ama az da olsa bozuk yola girmek zorunda kalıyorum. Pek memnun olmadığım bir Bianchi 6400'üm var. Viteslerini sevemediğim gibi 17 kg. Gereksiz ağır. Yeni ve hafif bir bisiklet almak istiyorum. Bütçem kısıtlı ama buna değecek ise 2300'e kadar zorlarım. Beğendiğim markalar Lapierre, Ghost ve Mosso ama marka takıntım yok. 13 km. tırmanışta beni en az yoracak, mümkün olan EN HAFİF bisikleti almak istiyorum. Yardım ve tavsiye rica ederim. (Boyum 177 cm. Kilom 89)

Scudo
Kolay gelsin. Her gün iş-ev arası 26 km. bisiklet sürüyorum. Dönüş yolum tırmanış ve çok yorucu :/ Yolumun %80'i asfalt ama az da olsa bozuk yola girmek zorunda kalıyorum. Pek memnun olmadığım bir Bianchi 6400'üm var. Viteslerini sevemediğim gibi 17 kg. Gereksiz ağır. Yeni bir bisiklet almak istiyorum. Bütçem kısıtlı ama buna değecek ise 2300'e kadar zorlarım. Beğendiğim markalar Lapierre, Ghost ve Mosso ama marka takıntım yok. 13 km. tırmanışta beni en az yoracak, mümkün olan EN HAFİF bisikleti almak istiyorum. Yardım ve tavsiye rica ederim. (Boyum 177 cm. Kilom 89)

@Akten
Beğendiğiniz markaların bu modellerini bütçenize yakın bir meblağda ve aradığınız özelliklere uygun şekilde bulabildim, isterseniz bir göz gezdirin; Mosso 770tb3 smd acera - Lapierre Cross 200,300 - Ghost Square Cross 1.8

@BugAdam
Teşekkür ederim önerileriniz için :) Araştıracağım. Umarım ağırlıklarını da bulabiliirm :) Ağırlık konusuna çok takıldım maalesef :/

@Akten

Bozuk yol ne derecede bozuk acaba? Cunku bu seviyese en mantikli sekilde bisiklet agirligi azaltmak duz masaya gecmekle olur. Bu size en az 1500 gram kazandirir, hem de fiyat duser.

Yol cok bozuk degilse, duz masali bir tur bisikleti dusunebilirsiniz.
Ama yerinizde olsam kismen daha kalin bir lastik takabilecegim bir yol bisikleti alirdim. O zaman o uzun tirmanis iskence yerine keyife donusur. :)

@vetohan
Zaten amörtisörlü istemiyorum, gereksiz ağırlık. Yolun bozuk kısmı berbat olmuş asfalt, kilit taşı ve çok az da toprak yol. Yol bsikletlerine bayılmama rağmen o kadar ince jantların bu yola uygun olmayacağını düşünüyorum. Hibrit tiplerin orta kalın lastikleri ideal sanırım :)

Herkese merhaba arkadaşlar. 29 yaşında, 1.79 boyunda ve 80 kiloluk bir adam olarak; sağlıklı yaşam mahiyetinde son günlerde bisiklet araştırması yapmaktayım. Araştırmalarımla Salcano markasında karar kıldım ancak hangi modeli olacağı noktasında yardımlarınıza ihtiyacım var. Aşağıdaki link olarak paylaştığım bisikletlerden hangisi daha mantıklı bir tercih olur dersiniz? Şimdiden teşekkür eder, iyi günler dilerim...

(link)
(link)
(link)
(link)

@SonSelimBende sedona 340 var 14.7kg ama bu agirliga hem tasiyici ayak hemde pedallar dahil. Bircok bisiklette bunlar haric tartilip yaziliyor, bunu goz onune almak lazim.

Mesela carraro 227 etikette 15.1 ama tartida 15.7.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Akten Buradaki serilerden biri (link) ya da bu (link)

Mevcut bütçenizle ağırlık konusuna çok takıldıysanız, çok da kafanızı karıştırmayın, Giant Escape serisinden birini alın.

@Akten M ya da L kadro boyu olacak, bisiklete göre değişebiliyor, araştırın. 9,5 kg

(link)

(link)

Ilgaz Bisiklet'de indirimden dolayı fiyatı uygun, bilginiz olsun.

@YinSe Hu Seçenekleriniz arasında öncelikle kilitlemeli amortisörlü maşa olduğu için, diğer ikisini eleyin derim. Bütçeniz 20 HD için elverişliyse onu alın. Maşa ve lastik daha iyi, arka vites de...

Merhabalar. (link) bunu alacağım sanırım. Renk konusunda çok kararsız kaldım. Siyah olan da toz sıkıntısı vs olur mu? Sizlerin de fikirlerinizi alabilir miyim? Birde 180 boyum var 51 cm kadro mu almalıyım? Teşekkürler şimdiden.

Merhaba mtb kullanıcısıyım uzun zamandır. Uzun gezilere de çıktım ama şimdi yol bisikleti almayı düşünüyorum pedallayacağım yollar eğimi fazla olan iniş çıkışı bol yollar. Bu tabloda biri için carraro cr race 042 mi yoksa mosso cavalıer 700 mü yoksa bu ikisi de uygun değil sen şunu incelemelisin dediğiniz 3000 lirayı da aşmayan bir öneriniz var mı. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Tüm arkadaşlara yanıtları için teşekkürler. Dün akşam Erdoğanlar Bisiklet'e gidip 2018 Kross Evado 5.0 aldım, Erdoğanlar Bisiklet hem evime çok yakın olduğu için hem de bisiklet hoşuma gittiği için fazla uzatmadım bisiklet bakma sürecini. İnşallah kazasız belasız bol bol sürerim. Tüm arkadaşlara bisiklet arayışlarında kolaylıklar dilerim, ve tabii keyifli sürüşler...

MarkaKross
Model Yılı2018
Kullanım AlanıŞEHİR
KadroAlüminyum Lite
MateryalAliminyum
Kadro Boyu (Stok)17", 19"
Kadro Boyu (üretim)15",17",19",21"
Jant Ebatı28"
Vites Sayısı27
Amortisör / MaşaSR Suntour NEX HLO (63mm)Kilitli
Fren SistemiTektro Disk HD-M285 (hidrolik)
Fren KollarıTektro Disk HD-M285 (hidrolik)
Ayna KolShimano Acera FC-T3010 (48/36 / 26Tx170mm)
Vites KollarıShimano Acera SL-M3000 (3x9)
Arka AktarıcıShimano Acera RD-T3000
Ön AktarıcıShimano Altus FD-M370
RubleShimano Acera CS-HG200-9 (11-32T)
ZincirShimano CN-HG5
Jant Seti/ÇemberiKross Disc (Aluminium)
Jant Ön GöbekJoy Tech D041DE
Jant Arka GöbekJoy Tech D142TSE
GidonAlüminyum (DM / S-620mm DL / M / L-640mm, XL-660mm, 31.8mm)
Gidon BoğazıAlüminyum (DM / DL / S-90mm, M / L-105mm, XL-120mm, 7 ° açılı)
ElcikHerrmans Oxy
PedalVP-519A
SeleSelle Royal Shadow
Sele BorusuAlüminyum (DM / S-300mm, DL / M / L / XL-350mm, 27.2mm)
Sele KelepçesiFP-B902
Ön Dış LastikMitas V84 Gripper (28"x1,6", reflex)
Arka Dış LastikMitas V84 Gripper (28"x1,6", reflex)
EkstraFurç: FP-H816 (1-1 / 8 ")
.

@Loreathar Renk konusu sizin zevkinizle alakalı bir durum, bir başkasının tercihinden ziyade kendi zevkinize uygun rengi seçin. Toz sorununu otomobil mantığıyla düşünmeyin bence, bisiklet bu :) Kadro boyu olarak 51 cm olmalı, yine de görüp denemenizde fayda var, bu bisikleti birçok Mosso bayii'nde bulabilirsiniz. Hayırlı olsun şimdiden, fiyat performans ürünü, doğru bir tercih bence, iyi pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: Loreathar
Selamlar, yaklaşık 6-7 yıl bisiklet bindim dağ bisikletim vardı amortisörlü bianchi marka şimdi daha kaliteli ve daha iyi bir bisiklet almak ıstıyorum skolyoz hastalıgı yani omurilik egriligim var selesi vs nasıl olmalı dağ mı normal bisiklet mi tercih etmeliyim yardımcı olacak tecrübeli arkadaşların önerilerini bekliyorum iyi forumlar herkese

Merhaba bisiklete gönül veren arkadaşlarım,
Öncelikle yeni bir bisiklet almak istiyorum daha önce kullanıyordum yani günlük olarak biniyordum fakat bu beni tatmin etmemeye başladı. Ben de yeni bir bisiklet almaya karar verdim. Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Maddi durumum 1500-2000 fiyat arası bir bisiklet alabilir. Daha çok uzun yol bisikleti istiyorum, yani uzun yolda kullanabileceğim. Akdeniz turu yapmayı düşünüyorum tabii mümkün olursa. Boyum 1.75, kilom 70 kg.
Bana hangi bisikletleri önerebilirsiniz?
Şimdiden çok teşekkür ederim, fazladan bilgi ekleyebilirim eğer isterseniz.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri