Selamlar ben Numan.
Bu benim umursayacağım ilk forum deneyimim, o yüzden yapacağım hataların mazur görülmesini diliyorum.
Fatih'teyim, öğrenciyim, yaşım 20. Maddi durum öğrenci hesabı
1 senenin sonunda bisiklet için bütçe ayırmaya ve bisiklet almaya karar verdikten sonra bugün arkadaşımla sirkeciye bisikletlere bakmaya gittik, forumda tavsiye edilen bisikletçilerden orada olanları gezdik.
Fiyat olarak en düşük şehir bisikleti 1300 lira (bugün en az 5 farklı model/marka hep yakın fiyat) nakitle alırsam 1000 lira seviyesine yaklaşır diye düşünüyorum. 2. el bisiklet almak istemiyor muyum emin değilim.
Bundan 3 sene önce bisiklet alırken iyisi alınması gerektiğini bildiğim halde aile büyüklerinin de etkisiyle ümit city's bisiklet aldım 2 sene boyunca sevmeye çalışarak kulandım. Belki de sorun gidondaydı bilemiyorum. Daha sonra arka aktarıcıyı kaldırıma çarparak kırdım ve çin malı bir aktarıcı taktırdım. bir senedir kardeşimin elinde hırpalandı.(geçtiğimiz sene yurt durumlarını vs bilmediğimden Kayseri'den getirmek istemedim, tatillerde de elim değmedi. Bisiklet hala Kayseri'de ben İstanbul'dayım)
Bu bisikleti anlatmamın sebebi, bana sizin yardımlarınızla karar verdikten sonra gelecek hafta giriş seviyesi şehir bisikleti almamın mı yoksa bir kaç ay (min 4-5 ay) para biriktirip 2000 lira civarlarına çıkmamın mı daha mantıklı bir hareket olacağı konusunda sizden yardım istemem.
Mosso 1821, carraro sportive 223, kron tx100 veya tx150 arasında kaldım. Eğer bisikleti almam mantıklıysa hangisi ve neden? Eğer evdeki ümit city's i istanbula getirip kullanmam ve iyi bir şey almam mantıklıysa önerilerinize açığım.
iyi pedallamalar.