Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

@PherserdKron RC3000, Mosso Cavalier 700 Sora ve Merida Scultura 200. İkinci el temiz bulabilirim dersen Specialized Allez, Scott Speedster ve Mosso 735 TCA. İlk yazdıklarımın belki aynı fiyatına bir üst modelinin 2.ellerini bulabilirsin.

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@BugAdam abi ne yaptın.Bütçem 400-600 TL.Zaten daha profesyonel değilim.3000 TL o bisikletler.,

@BugAdam peki salcano xrs035 tiagra nasil iyimidir

@fiercesteelYok hayır yanlış anlamışsın. Ben 3000 TL'ye yol bisikleti tavsiyesi isteyen arkadaşı alıntıladım.

@PherserdDonanım fena değil ama özellikle yol bisikleti konusunda salcano pek tavsiye edilmiyor.

@fiercesteelKötü olduğunu hiç sanmıyorum hatta birçok markadan iyi olduğunu söyleyebilirim.

@BugAdam digerleride parasina degmiyor ama cok pahali cok kararsızkaldim

@BugAdam pardon abi.Yarın önerdiklerini detaylı incelerim.

@PherserdBence öyle düşünme. Kadro kalitesi ve dolayısıyla akıcılığı gerçekten çok önemli bisikletin hem en değerli hem önemli kısmı kadrosudur. Bende bu konuda öne çıkan markaların modellerini bulmaya çalıştım.

@fiercesteelRica ederim, önemi yok. Bir sorun olursa sorabilirsin

@BurakTr22Biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz? Nerede, hangi amaçla kullanacak? Hangi tür bir bisiklet arıyor? Kadro boyu 60 civarında olması uygun olur ama tabii iç bacak boyu da önemli ve bu büyüklükte kadro boyu bulmak zor olacağından biraz yaygın olan bisikletlere yönelmeli. Benim tavsiyem internetten almak yerine yakınınızdaki bisikletçi veya bisikletçilere gidip aradığınız özelliklerden ve kadro boyundan bahsederek size uygun bisikleti bulmasini sağlamanız.

Sizce hangisi daha iyi? Seçim yapmam gerekiyor. Alternatiflere açığım ancak Mosso'nun tasarımını çok beğendim.

mosso.jpg
aaa.jpg

Mosso kadro kalitesi ve kabloların kadronun içinden geçmesiyle bayağı bir övgü almış Cavalier 700 serisinde. Carraro ise genel olarak f/p bisikleti denmiş (ki muhtemelen hakediyordur, bunca insan bahsettiyse) ve kullanıcıları hep memnun. Fiyat ve donanım olarak iki bisiklet birbirinin muadili gibi ve seçim yapamadım. Rica etsem yol gösterebilir misiniz ?

Bir de eğer derseniz ki 500 TL daha verip Tiagra’lı Carraro CR Race 052 al, onu da düşünebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Sturmgeist
öncelikle merhabalar arkadaşlar ben ilk bisikletimi alacağım 2.000 tl bütçem var 2. el alacağım fakat bir sorun var
mosso cavalier 700(claris) mi - 1900 tl
sedona 610 (tiagra4700) mü - 1850 tl ?

sizce hangisi ben sedonayı daha çok beğendim vites sistemi dolayısı ile
sedona 2015
mosso ise 2017 model

Merhaba arkadaşlarım, 190boy 98 kiloyum, şehir bisikleti arıyorum amacım kızımla sahile çıkıp düz yolda sürmek, bana hangi bisikleti önerirsiniz? bütçem max 1200 tl
@BugAdam

Arkadaşlar bu bisikleti almayı düşünüyorum. Önerileriniz nedir acaba

Dosyalar

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    28,3 KB · Okunma: 11
  • images.jpeg
    images.jpeg
    24,5 KB · Okunma: 11
@bgchndcSedonada bildiğim kadarıyla fabrika çıkışı 4700 Tiagra yok hele ki o yıllarda. Takan kişi sonradan mı takmış? Bisikletin durumu nasıl? Kaç km kullanılmış? Yıpranmış mı? Eğer iyi durumdaysa Sedona tercih edin yoksa en azından Sora sete sahip bir bisiklete yönelmenizi öneririm. Mosso Cavalier 700 Sora, Bianchi SLR 500, Carraro CR Race 042, Kron RC3000 ve b'Twin Triban 500-520-540 modellerine de bir göz atın isterseniz.

@Sturmgeist
En önemlisi içinize sineni almanız. Onun dışında bütçe ve aradığınız özellikleri söylerseniz model bakabilirim.

@eternalsun

Süreceğiniz yolların kalitesi nasıl? Eğer idare eder durumdaysa düz maşa düşünüp 2 kg tasarruf eder ve uyguladığınız gücün doğrudan yansıtılmasını sağlayabilirsiniz. Ama yok rahat olsun bunlar benim için önemsiz şeyler derseniz o tarzda inceleyeyim.

Merhabalar. Bisiklet için yeniyim. 1000 1500 arası iyi bir bisiklet almak istiyorum. Sabah öğle ve akşamları iş ve ev arasında kullanacağım. Tek gidiş yol yaklaşık 4 km. Bulunduğum ilçe çok büyük değil bir ucundan diğer ucuna en fazla 6 km. Yolların tamamı bu şekilde. (link) bu yolda kullanabileceğim bisiklet önerebilir misiniz? Şuanlık aklımda (link) salcano city life 20 v ve salcano city fun s60 var. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Geri