Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

@Rosp

@Rosp

O masalar malesef kitlesenizde esneme yapiyor. Butce arttirabiliyor iseniz min ustunde suntour masa olan bisikletlere bakin. Butce buysa duz masa baksaniz daha iyi olur.

7x3 ve 8x3 diyerek sedonayla mossoyu kiyasliyorsaniz. Sedonanin vites sistemide bir tik kaliteli sadece vites sayisi fazla degil. Ikiside fiyat performans ürünü yani, hangisini alsaniz verdiginiz paranin hakkini alirsiniz.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@uussff +1

Kilitlenebilir maşa Suntour ise alınabilir zira gerçekten kilitleniyor , özellikle test ettim zorladım esnediğini görmedim , ha çok sert girilirse çukura esner mi bilemem ama genel karakterisiği istenilen hizmeti sağlıyor yönünde.

Salcano City Sport 40v bisikletimdeki de suntour maşa'dan çok memnunum kilitlenebilir de olduğundan.

@SinguLarite
Her gün 20 km gidip geleceksiniz Salcano Hector bence cok doğru bir tercih değil. Sadece ön amortisörleri olan bir şehir bisikleti almanızı tavsiye ederim. İkinci el bisikletlere de bakarak çok daha uygun bisikletler bulabilirsiniz.

@YinSe Hu
Merida Urban 40 D tavsiye ederim. Bende kullanıyorum. 2018 olmasada 2017 modelinin fiyatı sizin butcenize uyacaktir.

bianchi nth 9 almayı düşünüyorum göbeklerinin bir türlü ne marka olduğunu bulamadım,
bianchi nth 9 ün jant göbekleri ne marka

yarın kesin olarak bir bisiklet sipariş vericem. Mosso legarda 1821 mdm v almaya karar verdim fakat beğendiğim rengi bulamadım bir türlü. Mdm ile msm arasında ki farkı biliyor musunuz? (link) şöyle bir yolda kullanacagım genelde. Kilitlenebilir amortisörlü almalıyım. Cevabınız benim için çok değerli. Teşekkürler.

@LoreatharMSM amortisörlü maşaya, MDM ise düz maşaya sahip.

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: egeozay
@LoreatharMdm ve msm farkı amortisörlü maşa ve sabit maşa olması. Açılımını bilmiyorum fakat mdm olan sabit maşa olan. Çok bir etkisi olucağını sanmıyorum o yolda maşanın yani ben sabit maşalı bisikletimle o tür kaldırım taşlı yolda pek bir sıkıntı yaşamadım.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Salcano Excel 26/21 ( çok pişmanım )

İş yerine gitmek için (toplam : 20 km) 10 gün önce Salcano Excel 26/21 bisiklet aldım.
Mitas marka lastik takmışlar. Hem önü hem arkası yamuk yumuk.
Sunrun+microsift vites düzeneği var. O kadar berbat ki anlatamam yaşamanız lazım.
2 metre uzunluğunda 40 derecelik rampaya çıkarken zincir koptu.

Anlayacağınız çok ama çok pişmanım.

Gidiş geliş toplam 20 km ve hafif rampa var.
İnternette çok yorum okudum ancak bir türlü karar veremedim.
Max. 1000 tl verebileceğim işimi görecek bisiklet önerilerinizi bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@legendrapiHocam diger arkadaşların da belirttiği üzere Mosso Legarda 1821 veya Sedona 410 tercih edin, pişman olmazsiniz. Yolun kalitesi de idare ederse kesinlikle duz masa tercih etmelisiniz fikrimce.

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@legendrapiMosso Legarda 1821 mdm sizin için güzel bir seçenek gibi duruyor.

Arkadaşlar merhaba araniza yeni katıldım.Btwin
520s ile 6.3 arasında çok fark varmıdır farkı hissettirirmi?

Selamlar. Aranıza yeni katıldım. Yakın zamanda bisiklet sporuna başlama kadarı aldım. Ufak çaplı da bir araştırmam oldu. Her şeyden önce belirtmem gereken bir iki husus var. Başlangıç seviyesinde fıtık ve bel-sırt kaslarından kaynaklı bel düzleşmesi var. Bunu öncelikli dikkate alarak bana tavsiyede bulunmanızı rica edeceğim. Kullanma amacı olarak da spor amaçlı almak istiyorum. Yolları kazılardan dolayı berbat ve toz dolu küçük bir ilçede yaşıyorum. Kendim belirlediğim ve sağlık problemimden dolayı bisiklette tecrübeli bir kişinin tavsiyesi olmak üzere iki seçenek belirledim. Mosso Legarda 1824 MSM V ve Carraro Sportive 224. Bisiklet hakkında bilgim yok ama kısa araştırma sonucunda elde ettiğim bilgilere göre bu modeller ince lastik olduğu için sanırım ilçemin bozuk yollarında kullanamayacağım. Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum. Küçük bir yerde yaşadığım için muhtemelen bu ilçe kesinlikle yeterli olmayacak pedallamak için :) Sadece oturduğum yerdeki yol şartları da kötü diye mtb tarzı bisiklet almak istemiyorum. Anlayacağınız kafam karışık ve ben artık bisiklet sürmek istiyorum. Kadro boyu konusunda da yardımcı olursanız sevinirim. Boyum 1.85, kilom 73. Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkür ederim

@yokgibi bütçeyi artırayım derken fiyatları çok artmış görebilirsin.

@ASB ortopedi uzmanı ile görüşüp karar verin. Bisiklet sürmenizde sakınca yok derse yardımcı olalım. Buarada bütçeyi netleştirin. Fiyatları inceleyin. 8 sene önce sürpriz bisikletler satılıyordu ama artık ne kadar çok para o kadar keyifli bisiklet.

@legendrapi 1000 liraya

(link)

Uygun görünüyor ama forumda deneyimleri okuyun. Bisikletin varsa eksilerini öğrenin.

@Mehmet Metin Levent Kusura bakmayın belirtmeyi unutmuşum, bütçem 1500 TL en fazla. Fizyoterapist doktoruma sordum, cevap aldığımda tekrar bilgilendireceğim sizi.

@ASB mevcut durumunuzu daha kötü etmeyecek bir çözüm bulunur. Yürüyüş örneğin. Ben de 41 yaşımdan sonra yürüyüşü keşfettim. Biraz zaman alıyor ama keyifli. Malum havalar bisiklete bazen müsaade etmiyor.

bi merak sardı araştırıyorum ama bilemedim pek anlamıyorum zaten istanbulda süreceğim.sehir bisikleti dusunuyorum butcem 700-800 tl civarı yardımcı olurmusunuz

Yeni yeni piyasaya çıkan ve yavaş yavaş yollarda görmeyeni başladığım marka. Kullanan arkadaşlar varsa yorumda bulunabilir mi? Gtr 940(3410₺)ve gtr 950(4635₺) arasındayım. 950’de karbon maşa,fulcrum jant ve shwalbe lastik artıları var. Mtb’den geçiş yapacağım ve uzun zaman kullanmak üzere alacağım. Yorumlarınızı bekliyorum

@Mehmet Metin Levent
Ben de bu yönde gelen tavsiyelerden sonra sedona 410 aldım. Gayet memnunum şuan :)
Yorumunuz için teşekkür ederim.

@yokgibiBen de aynı şekildeyim :)

Geri