Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

@mariokaldato

Tatmin edecek yorum dediğim kalite manasında tatmin değil. Bisikletin nasıl olduğu, kullananların memnun olup olmadığı tarz yorumlardı. Yani bisiklet hakkında pek bir yorum bulamadım manasında dedim. Kullanıcı yorumlarını kastettim. Gereksiz yere hürlemenin anlamı yok. Bu fiyat segmentindeki bir bisikletten Scott, Giant performansı beklemiyorum, kaldı ki beklenmezde zaten.

Scudo
@Havadahayal
E tamam dostum ayni seyi dusunuyoruz. Ben gürlemedim sadece bin liralik bisikletten asiri bir memnuniyet beklemeye gerek yok , al gez keyfini cikar diyorum.
Yanlis anlasildimsa da ozur dilerim

Herkese merhabalar,
Boyum 1.85 kilom 85. Şehir içinde ulaşım ve hobi için bir bisiklet ariyorum. Sıfır alacağım ve ilk defa alacağım için bütçem çok fazla değil. Okula gidip gelecegim ( yaklasik 3-4 km). Yolumuz düzgün ancak kaldirimlar gercekten cok yuksek bu yuzden maşa seçiminde karar veremedim .Çok fazla bilgim olmadigi icin sizden yardimlarinizi bekliyorum. Butcem 1000 tl (+200 +300) Gozume çarpan bazı modeller ;
Carraro Force 700
Kron Tx100
Kron Rf100
Corelli Trivor 3.0
Kron xc100
Salcano City Fun 70

Son düzenleme:
Arkadaşlar 2500 tl zorlarsam 3000 tl yol bisikleti önerilerine açıpım salcano ve bianchi istemiyprummcarraro ve kron nasıldır

Merhaba arkadaşlar, 2000-3000 tl aralığında tur bisikleti olarak önerileriniz nelerdir?
Carraro sportive 227 ve 330 çok popüler ama emin olamadım.
Geçenlerde delta bisiklete gittim oradaki arkadaş(kendi ürünleri olduğu için) Geotech trip 5 i önerdi, siz ne düşünüyorsunuz?
Ya da sıfır almak yerine ikinci elde önerebileceğiniz model var mı?

Merhaba bende bisiklet bakıyorum 1500 2000 tl bütçeyle baktığımda carraro modelleri sedona 410 ve mosso 1821 öneriliyor bende peugeot t11 i gözüme kestirdim.Sizce hangisini seçmeliyim ve birde il dışından görmeden kargo ile 2. El bisiklet almak nasıl olur olur mu tavsiye istiyorum çok araştırdım bilemedim.Şimdiden teşekkürler

@Vinsanity13
Selamlar. Boyunuz kaç acaba? Ona gore oneri vericem. Ozelden ulasabilirsin

@mariokaldato
Merhaba, mesaj atamıyorum önerinizi buradan da paylaşabilirsiniz hem diğer arkadaşlar da faydalanır.
Boyum 1.69

Peugeot t11 yeni altus setli. Ben kullanıyorum gayet memnunum. Diger bisikletler tourney setli. Bütçe hangisine uyuyorsa onu almanızı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Vinsanity13
Merhabalar
Şehir içi tur bisikleti arıyorum. Boy 1.86. Bütçe 2000-3000 arası
Carraronun 227 ve manifesto modellerine baktım. Başka bir model de olabilir.
Tavsiyede bulunanlara şimdiden teşekkürler.

Merhaba

Şehir içi bisiklet arıyorum. Boy 190 cm, kilo 130.

Bir süredir arıyorum ama maalesef XL kadro bulmak imkansız. Tavsiye edeceğiniz bisikletin XL kadrosunu İstanbul da satan yeri de yazarsanız memnun olurum. Mağazaları arayınca yok dedi hepsi.

Bütçem maksimum 3750 TL

1500 tl ye sedona 410 ve birde ghost cross 1300 buldum bu 2 bisikleti karşılaştırabilirmiyim ghost un parçaları daha iyi duruyo ama lastiği daha kalın galiba mtb mı sayılır ben asfaltta kullanıcam çünkü hangisini seçmeliyim.

Merhaba, ben amatör sürücüyüm, kendime şehir bisikleti bakıyorum. Profesyonel arkadaşlarımın önerdikleri high end bisikletlere ne bütçem yeter ne de işime yarar. Ankara Eymir'de koşu yollarında vb yerlerde binmek için basit ve konforlu bir şey arıyorum. Yardımcı olabilecek olan ya da seçtiğim alternatiflerimi yorumlayabilecek olan var mıdır?

Yer: Ankara
Boy: 1,68 İç bacak: 78 (cinsiyet:kadın)

1- Giant Liv Sedona (1.300 TL) (link)

2- Sedona 300C (1.500 TL) (link)
Sedona 301 C3 (ikinci el 1.750) (link)

3- Kron CX 50 (1.180 TL) (link)
Kron TX 100 (1.300 TL) (link)
Kron TX 150 21 Vites (1.400 TL) (link)
Kron TX 150 24 Vites (1.550TL) (link)

Arkadaşlar bu iki bisiklet arasında kaldım. İkisi de bütçeme uygun ve istediğim tarz bisikletler. Ama aralarında hangisinde artık hangisinde eksi var o konuda çok iyi bilgim yok acemiyim bisiklet konusunda.
Yardımcı olabilecek var mı? Hangisi ne açıdan daha iyi veya kötü olarak yorumlarınızı bekliyorum.
(link)
(link)
Linkler burada mevcut.

@Piscosour

Merhaba aynı satıcıdan almak istiyorum rf 100 16 kadro mu aldınız 18 kadro mu? Tx 100 ile rf 100 arasında amortisör dışında nasıl farklar var acaba

@CansuDeniz
Selam hepsi birbirine yakinlar her bakimdan ama sedona 300 daha bir şirin. Malum gorsellik muhimdir.
Ben size sedona 410 lady oneririm esasen bunlardan haric

Merhabalar. Ben malatyada oturuyorum ve hem gezmelik hem yol için klasik bir bisiklet istiyorum. Şuanki bisikletim Ümit Blackmount 2429 Kırmızı 21 vites 24" jant. Ve artık kötü olmaya başladı ben de onu satıp (650₺) üstüne biraz para koyup 800-850₺ arası bir bisiklet istiyorum. Bisiklette bişeyler taşıyorum önde sepet fln var arkada peg var başkası da binsin diye. Dayanıklı, biraz hızlı ve rahat bir bisiklet önerisi bwkliyorum fiyst aralığı söylediğim gibi 800-850₺ arası. Kaliteli da olsun. Dediğim gibi uzun süte kullanabilmeliyim ve rahat olmalı. Bişeyler taiımaya müsait olmalı ve ağır taşıyabilmeli. Ayrıca amortisör (nasıl yazılıyorsa artık) da olmalı burda yollar çok düz değil maalesef. Şimdiden Teşekkürler. Bu arada 2. El değil sıfır bisiklet istiyorum. Yaşım 15 ama bi 6-7 yıl kullanabileceğim sağlam ve ilk kullanımındaki gibi kalabilecek bir bisiklet arıyorum. Bisikleti de hor kullanmam bu arada. Önerilerinizi bekliyorum.

@DenizCe

(link)

arkadaşın söylediği bisiklet bu sanırım, ön maşa harici pek farkları yok gibi hemen hemen aynı bisiklet

Mezuna kalıyorum kütüphaneye dershaneye vs giderken bisiklet ile gitmek istiyorum ama nasıl bir bisiklet almam gerekiyor bilmiyorum güzel orta bütçe yan 1000 tl civarlarında bisiklet önerir misiniz?

Arkadaşlar 15 yaşındayım ve bisikleti aktif kullanıyorum, boyum 181 ve kilom 70 falan ama daha uzarsın diyo doktorlar. Benim ümit 2429 bisiklet küöük gelmeye başladı. Bana 1000 tl ye kadar süspansiyonlu bir bisiklet önerin lütfen. 26 janttan sonra hepsi sabit seleli oluyo ben onu kullanamıyorum. Arka teker ve sele fln süspansiyon ve yayla bağlı oluyor ya ondan 29 jant bulabilir miyim öyle bi seçenek mevcut mu lütfen yardım edin

Geri