Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet römork fotoğrafları

Scudo
çok güzel :harika:
römorkun ; markası ,taşıma kapasitesi, kullanımının kolaylığı-zorluğu (yokuş,iniş vs..) , fiyatı ve özellikle bağlantı noktalarınında fotoğraflarını paylaşabilir misiniz ?

@Abdullah ozturk

Römorkun markası izmir taşocak firmasının üretimi mamut adventurer modelidir. Bob yak markasının ondanda başarılı bir tasarımıdır.

(link)

her ne kadar katalog değeri olarak 6.7 kg yazsada tarttığımda 8.8 kg geliyordu. 32 kg ye kadar yük taşıma kapasitesi var. Geniş hacimli yükleri gayet sorunsuz taşıyor, azami 40 km hızda kullanılır densede 25 kg yükle 60 km hızıda gördüm. Şimdiye kadar hiç bir eksisine tanık olmadım. Arkada bir yük taşıdığınızı bile unutuyorsunuz.

received_10155959874951768.jpeg received_10155959875986768.jpeg
@mariokaldato bisikletçi görsün.

@mehmetsunu
O kiyafet ne la oyle ? Minibus soforu sanki lastigi patlatmista benzinlige bidonla benzin almaya gider gibi ( halbusem lastigin patlak akillim benzin ne alaka ) Guzel haci begendim romorkunu

@mariokaldato
Yavrucum burayı uludağ mı sandın. Erciyes, bosch no frost buzdolabı gibi çalışıyor.

@mehmetsunu
Yalniz itiraf edeyim benden yakisiklisin vesselam saclarda bruce wilss cakal karlos sekli. Bi ara millet deli paralar veriyodu saclarina o rengi vermek icin

:D
aviary-image-1517504245142.jpeg

Virajlı yollarda nasıl performans sergiliyor? Arkayı bırakma gibi bir durum söz konusu mu?

@Fireblade
Bu soruyu artık bir video ile taçlandıracağım. Nasıl fransız tgv treni 300 km ile viraja girdiğinde bütün bir vücudu ile yan yatıyor ve virajdan bir kurşun gibi çıkıyorsa canına yandığımın römorku öyle ahenkle ilerliyor.

upload_2018-2-2_9-19-26.png
mount saint michel e karşı bir turcu.

upload_2018-2-2_9-21-57.png
bir römorkun gidemeyeceği yol yoktur.

upload_2018-2-2_9-23-10.png
virajlarda son derece dengelidir.

upload_2018-2-2_9-24-4.png
Peki kim turlarken gitarınıda yanında taşıyabilir: Tabiki römork kullananlar.

upload_2018-2-2_9-25-33.png

Römorkta sınır yoktur.

upload_2018-2-2_9-27-7.png
koca bir evi bile yanınızda taşırsınız. Tanıdık geldimi.

upload_2018-2-2_16-52-37.png

Tanrım bir fındık kabuğuna sığıp yinede kendimi hudutsuz ülkelerin hükümdarı sayabilirim diyenlerin aracıdır römork.

İçinde...

Bazen...

Bütün bir dünyayı...

upload_2018-2-2_16-54-35.png

Taşıyabilir...

(link)

Bu başlığı hareketlendirme zamanı geldi. Biraz altına odun atıyım bari

• Beğen
Tepkiler: umut aydemir
@mariokaldato pazar alışverişi için düşünüyorum bende ama çokta cesaret edemiyorum sıkıntı oluyor mu acaba

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri