Scudo Sports

Bisiklet Seçimi Bütçe 350-400

Tepki
29
Arkadaşlar 350-400 fiyat aralığı arasında disk frenli bir bisiklet alacam.Salcano efes i buldum ama bana biraz uyduruk geldi.Sizce ne almalıyım .kesinlikle disk fren olmaldır.Mekanik yada hidrolik farketmez.

Scudo
Disk frene niye bu kadar bel bağladınız, anlamadım, eğer illa disk frenli bir model alacaksanız, o tarz efes mefes uzak durun, bir Bisiklet sadece disk frenli olduğu için alınmamalı, o fiyata iyi kadrolu bir 2. el veya 0 bile bulabilirsiniz ama v-brake li olur yani mtb fren bacaklı bir Bisiklet olur. Bence disk fren belli bir sınıra kadar gösterişten başka birşey değil. Dediğiniz ürününün disk freni olabilir ama gerisi saçma bir zımbırtı, bana göre bir Bisiklet değil.

• Beğen
Tepkiler: can bülbül
2011 model salcano satan bulabilirseniz ng650 modelinin ön arka disklisi 400 tl idi. ama 2012 modelde ng650 disk 600 tl olmuş bugün gördüm.

• Beğen
Tepkiler: can bülbül
Evet bende az önce gördüm ng650 yi.büyük ihtimal onu alacam.sizce nasıl bir bisiklet kendime almıycam kardeşime alacam o da illaki disk fren olsun diye tutturdu.

Salcano NG650 sıfır fiyatı 440 TL aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.
Bu bisiklet benim de dikkatimi çekiyor, acaba kullanan ve yorumlarını alabileceğimiz arkadaşlar var mı?

(link)

Bende var salcano ng650 2011model daha yüksek bir model almak için satmayı düşünüyorum eğer istiyorsan fotoğraflarını koyabilirim :)

Bisikleti ben almayacağım kardeşim alacağım fotoğrafları koyup link atarsanız kardeşimin fikrini alabilirim

O fiyata alacağın disk mekanik disk olur mekanik disktense v fren alırım daha ii ..kesinlikle mekanik disk alma derim..

• Beğen
Tepkiler: ASinanB
Geri