Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet seçiminde karar veremiyorum

@nilcafe66 Bence kron xc 500'ü eleyebilirsiniz. Diğerlerinin yanında özellikleri biraz düşük kalıyor. Sedona ve whistledan da hangisi hoşunuza giderse onu alın ama sedonanın maşası daha iyi sanırım.

• Beğen
Tepkiler: nilcafe66
Scudo
@Emert20. Benimde en cok kron hoşuma gidiyordu . özelliklerinden hiç anlamiyorum. Dediğini zi göz önünde bulunduracağım

@nilcafe66 Kronun fiyatı uygun olsa yine önemli değil ama özelliklerine karşı fiyatı fazla bana kalırsa.

@barisimnet kardesim valla bende sen gibi yaklasik1 aydir bisiklet ariyorum.Butcelerimiz ayni bende en fazla 900tl ye kadar.İlk baslarda carraro force serisi falan diye dusunmeye basladim sonra arkadasla Accell e gittik ve orada bianchi speed 1000 gordum.Pek begenmedim biraz daha arastirdim ve simdi insallah speed 3000 almayi dusunuyorum.Valla bence bir bak ;).Tek sorun celik kadro olmasi ama bana gore pek sorun yaratmaz gibi duruyor.Valla hangi bisiklet senin icin hayirliysa o senin karsina cikar hic merak etme.

@nilcafe66 ikiside birbirine çok yakın bir model. Kafanızı karıştırmak istemem ama bunada bir bakabilirsiniz.
(link)

Ya da 90tl daha verince biraz daha iyisi var:) çok zor iş ya bisiklet almak alana kadar kafam catlamıştı benimde:D:D
(link)

• Beğen
@Emert20 gerçekten çok zor seçmek. 1500 tl ile başladım 1800 çıktım. Krondan girdim carrarodan çıktım. Bu ayın 11 de alacağım. Bakalım kısmetimizde hangisi varmış

Merhabalar,
Bisiklet hobi olduğu için içinize sinmesi çok önemli; fakat paranın gözü kör olsun içimize sinen aletler hep pahalı. RR500 ü tavsiye ederim. Diğer bisikletleri yakından görmedim. İnternetten almaktan korkmanıza gerek yok. Gidonu ve pedalları siz takıyorsunuz. Decathlonun sitesinde videoda anlatıyor olması gerekiyor aletlerde kutunun içinden çıkması lazım basit bir iş yani. içinize sinmezse yine herhangi bir bisikletçiye götürebilirsiniz. Size tavsiyem deneme imkanınız var ise hepsini deneyin ve en içinize sineni alın.
Saygılar.

• Beğen
rockrider 340 kullanıyorum dostum ben tavsiye ederim

@Speedster911 çok teşekkür ederim. keşke dediğiniz gibi deneme imkanım olsa. en yakın bisiklet magazası ankarada oda bana 3 saat

Herkese selam öncelikle,
Foruma dün kaydoldum, bugün yazma fırsatı buldum. Yeni konu açamadığım için buraya yazdım.
Biraz araştırma sonucunda birazda bütçeyi göz önünde tutarak 2 bisiklet arasında kaldım.
Başlangıç bisikleti olarak bu iki bisikletin birbirlerine göre artıları eksileri ve dahada önemlisi tavsiyeleriniz nelerdir?
*KRON XC 150
*B'TWIN ROCKRIDER 340

• Beğen
İyi günler, ben de Ayhan Bey gibi yeniyim ve 800'e kadar bazen şehirde(malum yollar bozuk) bazen engebeli arazide kullanacak bir bisiklet arıyorum.Buradaki yazıları okuyarak şu modelleri belirledim tavsiyelerinizi bekliyorum :
Btwin rockrider 340 26 v 15 kg 650 tl
Salcano Ng750 26 v 722 15.20 kg
Mosso wildfire v 26 14.20 kg 750 tl
Salcano ng650 26 v 14.50 kg 780
Mosso legarda 1621 mdm v 12.10 kg 788
Kronxc 150 26 v 810 tl 14 kg

• Beğen
Tepkiler: ayhnsrsu
@hasan_ada09 Mossa f/p açısından güzel bir üründür. Forumda biraz araştırma yaparsananız o ve diğer modeller hakkında daha fazla şey öğrenebilirsiniz.:harika:

Geri