Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bisiklet seçimine yardım..!

ömer mustafa anuk

Daimi Üye
Tepki
43
Bisiklet
Specialized
Merhaba arkadaşlar 20 yaşındayım İstanbul - Fatihte oturmaktayım . Boyum 1.82 kilomda 100 . Tahmin edebileceğiniz üzere istanbul bol yokuşlu bir şehir.. Benim elimde Bianchi Tornado dağ bisikleti var çift amortisörlü geçen gün yokuş çıkarken bittim. Bu sebeple hafif bir bisiklet almaya karar verdim.. Öğrenciyim bu sebeple en fazla 600-700 TL bütçem var 2. el ilanlarını dolaştım baya bir araştırdım fakat o kadar çok çeşit mevcut ki 2 gündür gece saat 3 e kadar oturup araştırıyorum. Burdaki arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak istedim. Bianchi Guipago düşündüm 28 jant . Söz sizde şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim..

Scudo
Salcano City Sport uygun olur size. Hem 28 jant var, hem ağır değil.

(link)

salcano için yerli üretimlerin kalitesiz olduğunu söylüyorlar..
servis kalitesi de kötüymüş..

Etrafımda 50 tane Salcano marka bisiklet kullanan var ve hiç birinin bir sorunu ve şikayeti yok.

Kahvehane dedikodularına inanmayın.

• Beğen
Tepkiler: horsepower
Ama zaten bütçenize göre başka bir bisiklet almanız çok zor dünya markası bir kadro sırf 600 lira olabilcekken... Bütçenizle yerli markalara yönelmeniz en mantıklısı.

biraz önce sirkecideydim kron marka 28 jant hidrolik vites sistemli 24 vitesti sanırsam şehir bisikleti 1000 tl idi iyi mi sizce??

Kron almayin, "bende kron var sukadar km gittim tas gibi, gurkan genc japonyaya gitti vs" diyenlerede aldirmayin. Gurkan genc japonyaya giderken gobekleri shimano xt idi.. Kron firmasi sirf alt gelirli kesime bisikletleri "kitlemek" icin arge yoksunu urunleri piyasaya surdu ve surmeye devam ediyor. Sark kurnazi diyelim...

Sedona modellerine bakabilirsiniz.

@Sercan Can

bunun çamurluklu ve hidrolik frenlisi hocam . 1000 tl diyor iyi mi alınabilir mi ne diyorsunuz ?

sedona 331 1000 tl küsür en uygun nerden bulabilirim taksitli satan bir yer olursa çok iyi olur.. Sedona 331 aklıma yattı..

Geri