Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Taytı?

izzmirlipedallar

Aktif Üye
Tepki
64
İsim
Gürkan Erçay
Halen yol bisikleti alma aşamasındayım. Param hazır. İlk önce ekipmanlari fullemek istiyorum. O yuzden bir sorum olacak bisiklet taytı ne içindir neden kullanılır ?

Scudo
bisikletteyken popon acımasın ağrımasın diye kullanılır en yakın zamanda alıcam 3-4 km düz yol gidince ağrı başlıyor rahatsızlık hemen

• Beğen
Tepkiler: Helen ve phoenix48
Heh iste merak ettiğim konuda o. İncecik bir şey nasıl acımasını, ağrımasını engelliyor

@OsmanAltuntekin
Demek ki biz dışarıda çirkin görünüyor muşuz?Bana göre de pantalonla , kapriyle sürenler çok komik geliyor.Birde rüzgarda her yerleri havalanıyorya paraşüt misali gülerek geçiyorum yanlarından.

Topluyor yani. Arası açılmıyor diyelim. Temaz alanını tayt üzerinden diğer bölglere yayıyorsun.

@OsmanAltuntekin
Sana göre çirkin görünen bir şey herkese mi çirkin görünüyor yani? Herkes senin gözünle mi bakıyor bu dünyaya? Neyin kafası bu?

Sakin olun. Sakin. Ben kendi görüşümü söyledim sadece. O mesajda "bence" kelimesi geçiyor dikkat edin. Herkes bunu çirkin bulmak zorunda demedim.

• Beğen
Tepkiler: fatihİ.10
@OsmanAltuntekin
Bu da yanlış! Neyi topluyor? Mesele taytın kalçayı toplaması değil, taytın içinde kalça kısmında bulunan özel ped. Bu ped kalçayı darbelerden ve sert ortamdan koruyarak ekstra konfor sağlar ve ağrıyı engeller.

@papa
Sağol söyşediğin için.

• Beğen
Tepkiler: papa
size göre profesyonel, güzel vs olan başkasına göre çirkin,ilginç vs olabilir, adam 'bence' demiş sakin olun :)) benim şahsi fikrim evet profesyonelce duruyor ama ahlak bakımından hoş bulmuyorum ne kadınlarda ne erkeklerde. yani bazıları o kadar ince tayt giyiyorki kimse kusura bakmasında ,kimesinin orasını burasını görmek istemiyorum. neyse giyen giyer, giymeyen giymez. giyene de saygı duyarım herkesin kendi yaşam şekli var. ben kısa taytın üzerine paçası dar fitness eşofmanı giyiyorum yukarda bahseliden paraşüt gibi açılma olayı hiç olmuyor :)

@OsmanAltuntekin

Hayır tayt giyince temas alanı değişmiyor.Selenin baskı yaptığı bölgeyi büyük bir riskten korumuş oluyorsun sadece :)

Geçenlerde bir konu vardı bilip bilmeyen herkes kesin konuşur gibi konuşuyor her şeyi diyordu.Diğer insanlar yanlış yönlendiriliyor diyordu ama neyse bu ayrı konu.Tayt oldukça profesyonel duruyor bence de ayrıca ped kısmı olmasa yol bisikleti selesi çekilmez.Ben görüntü için almadım o ayrı zaten kimse de onun için aldım dememiş.Bir süre tayt olmadan sürün sonra pedli bir tayt alın demek istenilenleri gayet iyi anlarsınız.

• Beğen
Tepkiler: Helen
Bu arada lütfen "Varikosel"i araştırın

@gurkanercay

Tayt almaya ve kullanmaya karar verirseniz eğer, askılı olan modelleri tercih edin. Bedeninizden daha büyük bir ürün almayın.

Geri