Halen yol bisikleti alma aşamasındayım. Param hazır. İlk önce ekipmanlari fullemek istiyorum. O yuzden bir sorum olacak bisiklet taytı ne içindir neden kullanılır ?
@OsmanAltuntekin
Demek ki biz dışarıda çirkin görünüyor muşuz?Bana göre de pantalonla , kapriyle sürenler çok komik geliyor.Birde rüzgarda her yerleri havalanıyorya paraşüt misali gülerek geçiyorum yanlarından.
@OsmanAltuntekin
Bu da yanlış! Neyi topluyor? Mesele taytın kalçayı toplaması değil, taytın içinde kalça kısmında bulunan özel ped. Bu ped kalçayı darbelerden ve sert ortamdan koruyarak ekstra konfor sağlar ve ağrıyı engeller.
size göre profesyonel, güzel vs olan başkasına göre çirkin,ilginç vs olabilir, adam 'bence' demiş sakin olun ) benim şahsi fikrim evet profesyonelce duruyor ama ahlak bakımından hoş bulmuyorum ne kadınlarda ne erkeklerde. yani bazıları o kadar ince tayt giyiyorki kimse kusura bakmasında ,kimesinin orasını burasını görmek istemiyorum. neyse giyen giyer, giymeyen giymez. giyene de saygı duyarım herkesin kendi yaşam şekli var. ben kısa taytın üzerine paçası dar fitness eşofmanı giyiyorum yukarda bahseliden paraşüt gibi açılma olayı hiç olmuyor
Geçenlerde bir konu vardı bilip bilmeyen herkes kesin konuşur gibi konuşuyor her şeyi diyordu.Diğer insanlar yanlış yönlendiriliyor diyordu ama neyse bu ayrı konu.Tayt oldukça profesyonel duruyor bence de ayrıca ped kısmı olmasa yol bisikleti selesi çekilmez.Ben görüntü için almadım o ayrı zaten kimse de onun için aldım dememiş.Bir süre tayt olmadan sürün sonra pedli bir tayt alın demek istenilenleri gayet iyi anlarsınız.