Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet turu yapıyorsan mutlaka uğra diyeceğiniz yerler?

monai-su

Üye
Tepki
24
İsim
uğur
Bisiklet
Carraro
Benim rotam İstanbul'dan İzmir'e olacak.

Çanakkale-Manisa -Balıkesir-Bursa görülmesi gereken yerleri araştıyorum. Varsa önerilerinizi beklerim.

Gidilesi birçok yer var canım ülkemizde. Yanı başından geçerken farketmeden transit geçmeyelim.:)

• Beğen
Tepkiler: edge35
Scudo
Bursa da Uludağ'a tırmanabilirsiniz onun dışında tophaneyi görün, ulucamiyi bir dolaşın derim

• Beğen
Tepkiler: ebaklaci
Izmir'de gidilecek çok yer var ama rotayı aşırı uzatır. Ama tabiki yegane tavsiyem çeşme ve fazla bilinmeyen koylar. İnsan oralarda kendini Yunanistan'da gibi hissediyor.

@Yigit Kotuz Tophane ve ulu camii programa ekledim. Teşekkürler.

@cagrigencol İzmir'i iyi biliyorum. Çanakkale-Manisa -Balıkesir-Bursa buralarda çok bilinmeyen gizli hazine olan yerler vardır ya oraları öğrenmek amacım.:)

• Beğen
Tepkiler: edge35
Gelibolu kesinlikle en az bir gün ayrılarak gezilmeli.Bursa'da Uludağ çok güzel olur ama yorar da.

Bir programda izlemiştim kazdaglarinda bungalov bir evde tamamen doğal bir yaşam süren ve kamping hizmeti veren bir aile vardı. Kim olduğunu tam hatırlamıyorum ama önceden bildirip kabul edilmeniz gerekiyor tek şartları herşeyin doğal olduğu bilincinde olmaniz yanılmıyorsam ücret de almıyorlar. Ben tura çıkacak olsam mutlaka ugrarim

Foça
Dikili
veee en kral yer : Bozcaada!

Uludağa çıkarken tarihi inkaya çınarına uğrayın ordan bursayı izlemesi zevklidir.

• Beğen
Tepkiler: monai-su
Bursa'da Gölyazı'ya uğrayabilirsin. Bursa-İzmir yolunda zaten. Rotanı uzatmaz.

• Beğen
Tepkiler: monai-su
@mhtozel
Dediğiniz aileyi araştırdım fakat bulamadım, eğer elimizde bir bilgi varsa paylaşabilir misiniz

Valla ben de araştırdım bulamayınca böyle yazdım ama araştırmalarım devam ediyor inşallah en yakın zamanda haber veririm

• Beğen
Tepkiler: edge35 ve monai-su
Geri