Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet üstünde 1000 KM

birhayli maceralı bir tur olmuş ve anlatımınız tek kelime ile mükemmel.
kendinize biraz kondisyon yaptıktan sonra emin olun itekleyerek yada komyonla çıktığınız yokuşları çok rahat çıkabileceksiniz hatta bu size zevk vericek.
ayaklarınıza sağlık...

• Beğen
Tepkiler: erkantuc
Scudo
super tur süper anlatım teşekkürler gitmiş kadar oldum :)

@_constantine_
TeŞekkürler

hiç sıkılmadan okudum, geçen hafta ben de sahilden muğla-antalya turumu bitirip geldim, söylediğiniz yerlerden geçtim ve sizi okurken anılarım tekrar canlandı. fakat ben o rampaları çıkarken bir kişi bile gelip yardım teklif etmedi, hepsini "haydeğğ" diyip pedalladım. bu da sizin şansınız olmuş heheh. :)

• Beğen
çok güzel bir yazı elinize sağlık kafamı kaldırmadan okuyorum :D

• Beğen
Seyahatinizi keyifle okuduk elinize kolunuza sağlık :) Biz de 2 arkadaş Çanakkale'den başlayıp Muğla'da son bulacak bir tur yapacaz inş Ekim aylarının başında şimdiden hazırlıklara, kondisyon çalışmalarına başladık :) Umarım burada sizin gibi bizde hikayemizi bisiklet tutkunlarına paylaşabiliriz :)

çok güzel bir tur ve yazı olmuş. darısı bütün bisiklet sevdalılarının başına.

@erkantuc bey 10 gün geçmiş başvurunuzun durumu ne alemde. Maslakta ev aramaya başladınız inşallah.

Sormayın henüz dönüş yapmadılar. Artık sonuçlansa da ona göre plan yapsak[emoji53]

bende heyecanla takip ediyorum ama tek başına tura çıkmaktansa en az iki kişi diyorum

Bende heyecanla okudum tebrik ederim. Sonuç olarak tek başına mı yoksa iki veya daha fazla arkadaşla mı tur yapmayı tavsiye edersiniz?

• Beğen
güzel bir tur on numara anlatım olmuş emeğinize sağlık, çıralı'daki çadırdan çektiğiniz resim olayı bitirmiş :) sırf böyle bir manzara için hemen yola çıkası geliyor insanın...

• Beğen
Kapitalist sistem içinde insanlar emeklerini,hayatlarını, onurlarını satarak ancak yaşıyorlar. Arkadaş vahşi kapitalizmin içinde bir nefes almış ne mutlu. Anlatımınız çok güzel, gerçekten bir şeyler yazabilirsiniz bi eğitim ile bunu bi belirteyim. Maceranızı okurken hissettiğim duygu, heyecan ve gıpta idi. Bin insan ister bir insan yapabilir böyle bir deneyimi siz o bir kişisiniz. Bir çok kişiye ilham kaynağı olmuştur eminim yazınız. Ben bir solukta okudum. Ne mutlu size.

Arkadaşlar garip gelecek ama herşeyi geride bırakıp Akdeniz e Yerleşme kararı aldım. Be işim belli ne kalacak yerim. Hayatıma tertemiz bir sayfa açıyorum. Bu ay sonu aracımla Antalya veya Muğla'ya yerleşeceğim. Iş bulana kadar araçta yatacağım. Bulduktan sonra da bir ev kiralar oraya yerleşirim. Dualarınızı eksik etmeyin. [emoji56]

Tur nedeniyle beyne giden oksijen çok artmış anlaşılan, balata yanmamıştır inş. [emoji1].
Ciddi ve oldukça da maceraperest bir karar. Hakkında hayırlısı olsun. Umarım aradığınızı bulursunuz

• Beğen
Hikayeyi baştan bir solukta sona okudum. Vermiş olduğunuz son karar ise en sevindirici kısmı. Antalyaya yerleşirseniz İstanbuldan pek farklı olacağını düşünmüyorum bence muğlayı seçmeniz daha yerinde bir karar olur.

@Kefter
Sigortacılık [emoji4] teşekkürler

ne mutlu sistemin kölesi olmayıp, arzu ettiği şekilde sistemi yaşayanlara... diyecek başka laf bulamadım.Allah yardımcın olsun, umarım akdenizde hayatınızı kurarsınız. Açtığınız tertemiz sayfayı güzel bi şekilde doldurmanız dileğiyle...

Geri