Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet zayıflatmaz diyenlere

@Bahadır Gürel

Bu adamı 3 sene boyunca tanımayıp konuştuklarını izlediği yolları bilmesem marifet gibi anlattıklarını duymasam burda size tutup 1 paragraflık maval okumam ^^ .Fikrinize saygı duyarım buda benim görüşümdür.Böyle azminde ....

Sadece sizin cevabınızı yanıtladım diğer mesajıma alıntı yapan arkadaşların ne yazdıklarını okumadım bile.Şu cümlenize itafen cevap verdim. "Gidip onunla yüz yüze muhatap olun bu daha onurluca olur."

Scudo
Bisiklet zayiflatir. Kondusyon arttirir. Iyi bir kardiyo aracidir. Ozellikle interval calismaya olanak verir. Fakat her seyde oldugu gibi bunda da disiplin cok onemlidir. Iyi bir calismayla yemege dikkat etmeden de kilo verebilirsiniz.

Su unutulmamali ne olursa olsun kas kutleside kaybedersiniz. Kas calissaniz dahi bu gerceklesir.

Yemekten kismakta zorlananlar kahvaltida haslanmis yumurtayi eksik etmesinler. Gun icinde findik fistik ile yemek duzeninizi cok iyi ayarlayabilirsiniz

Bisiklet kesinlikle zayıflatır...Günde 15-20 km yaparak yazın 3 ayda 15 kilo civarı verdiğimi söyleyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: dengetekerci
Mart 2015 - 120 kg
Temmuz 2015 - 99 kg
Hedef 85, disiplin ve yemek alışkanlığını değiştirmek şart.

Geri