Ramazan ÇELİMLİ
Aktif Üye
- Tepki
- 34
Merhaba arkadaşlar 16 yaşındayım 58 kg'yum 169 boyundayım ama şuan gelişme dönemindeyim 10 sınıf başında yeni yeni gelişmeye el verdim kendimi biraz zayıf görüyorum fazla yemek yemiyorum ondan olsa gerek günlerdir forumda bisiklet ile ilgili sabahtan akşama bir çok konu okuyorum bazen aynı konuyu tekrar okuyorum bisiklet sürmekten anlatamayacağım şekilde zevk alıyorum bisiklet kullanmayalı 3 yıl oldu ve ilk defa vitesli bisiklet kullanacağım ben Rize de dağlık yerlerde kullanmayı seven bir bisiklet severim başım ağrımaya başladı şu beslenme işinde çok okudum ama aklım fazla el vermedi hep karışık karışık konular aklım allak bullak oldu benim biraz dengesiz bir yapım var mesela çoğu zaman sabah kahvaltı yapmam arada bir su içerim suda fazla içmem bazen hiç bir şey yemeden direk akşam yemeği yerim sadece canım hiç yemek yemek istemiyor bazen su içerken bile yeterince su içmiş hissi geliyor zor içiyorum ama halbuki hiç su içmedim uzun zamandır ama son zamanlarda biraz daha özen göstermeye başladım çok konuştum sıktım sizi tam olarak asıl konuya geçeyim
Arkadaşlar ben bisiklet kullanırken kilo vereceğim ama gelime dönemimde olduğum için fazladan besin almam lazım yani kısacası sabah öğle akşam yani nasıl besinler almam lazım hem bisiklet kullanırken veridiğim kiloyu alıpta hemde fazlasını yani bisiklet kullanırken kilo almayı başarabilirim yanlız ben çok yemek seçerim bundan dolayı yemek yemem pek özellikle her derde deva yoğurt en büyük düşmanımdır sofraya konduğunda burnuma kokusu gelinde yakar burnumu kaçarım çok çalıştılar bana yedirmeye ama yediremedir yemek seçmemin nedeni küçüklüğümdeki maddi durumlardı beyaz peynir de yemem onlar dışındaki şeylerde zorlarım kendimi yerim, ıspanak pırasa gibi tarzı karışımları pek haz etmem bana bu konuda her türlü en ufak yardımı dokunanların bile duacısı olurum 5 vakit namazımı da kılıyorum her duamda bana her türlü yardım edenlere dua da ediyorum duacınız olurum yani lütfen yardım edin çok yazdım özür dilerim okumaya tenezzül etmessiniz tenezzül edipte yardım eden kişinin elleri dert görmesin Allah ona yardım etsin Okuduğunuz için çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar ben bisiklet kullanırken kilo vereceğim ama gelime dönemimde olduğum için fazladan besin almam lazım yani kısacası sabah öğle akşam yani nasıl besinler almam lazım hem bisiklet kullanırken veridiğim kiloyu alıpta hemde fazlasını yani bisiklet kullanırken kilo almayı başarabilirim yanlız ben çok yemek seçerim bundan dolayı yemek yemem pek özellikle her derde deva yoğurt en büyük düşmanımdır sofraya konduğunda burnuma kokusu gelinde yakar burnumu kaçarım çok çalıştılar bana yedirmeye ama yediremedir yemek seçmemin nedeni küçüklüğümdeki maddi durumlardı beyaz peynir de yemem onlar dışındaki şeylerde zorlarım kendimi yerim, ıspanak pırasa gibi tarzı karışımları pek haz etmem bana bu konuda her türlü en ufak yardımı dokunanların bile duacısı olurum 5 vakit namazımı da kılıyorum her duamda bana her türlü yardım edenlere dua da ediyorum duacınız olurum yani lütfen yardım edin çok yazdım özür dilerim okumaya tenezzül etmessiniz tenezzül edipte yardım eden kişinin elleri dert görmesin Allah ona yardım etsin Okuduğunuz için çok teşekkür ederim.