Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletçiler B'twin markasını neden sevmiyor?

Herkesin malı kendine güzel. İnsanımız kullanmadığı ürünü kötülemeyi seviyor maalesef. Ben btwin in iki ayrı bisikletini kullandım. Şimdi kullandığım Btwin Riverside 500 yaklaşık bir yıldır bende. Bu arkadaşla 7000 km'yi aşkın yol yaptım. Üzerinde gelen lastiklerin çok patlaması hariç bisikletle hiçbir sorun yaşamadım. Ürün gayet kaliteli, tasarımı gayet güzel. Ürünü alırken hakkındaki her detayı biliyorsunuz ve satış sonrası hizmeti mükemmel. Garantinin yelpazesi çok geniş. kullanıcı hatası olan durumlarda bile garanti kapsamında değişim yapılabiliyor. Zaten Türkiye pazarına üst düzey bisikletler gelmiyor. Gelenler orta sınıfa hitap eden ürünler. Bunlar da beklentiyi karşılıyor.

Scudo
@Pawcraft
Gariban işi güzel tespit:komik::harika:

@Pawcraft
şaka bir yana döviz kurları sağolsun, bisiklete dair her şey aksine kodamana kaçıyor maalesef. ben işin şakasındayım.
bisikletlerini bilmiyorum ama genel olarka btwin ürünlerine haksız giydirildiğini düşünüyorum. yerli üreticilerin birinden tayt aldım, mühimli de bir marka. açıkças söyliyim btwin taytım daha iyiydi.

Geri