Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletçilerin hepsi mi böyle?

@Engin ATAL

valla bilindik marka satmayla hiç alakası yok bu bisikletçi baya büyük ve iyi markaların bayisi :)

Scudo
@Emre Sertkaya

Ben hemen söylüyeyim bana bu şekilde davranan bisikletçi, Salcano, KTM, Carraro, Bianchi, Whistle, Cannondale, daha aklıma gelmeyen birçok markayı satıyor...

İlk bisiklet almaya gittiğimde hem eşime hem de kendime bisiklet düşünüyordum. Bisikletten hiç anlamıyordum, tam cahildim. İş yerimdeki bir arkadaşın Kron marka bin dolar civarında aldığı bir MTB bisiklet vardı, sadece gördüğüm bir o bisiklet vardı. Eşimle gittik. Dükkanın adını Velespit. Tamamen önerilere açık durumda gittim. Benim şöyle bir huyum var: Hakim olmadığım bir konuda kulaktan dolma bilgilerle atıp tutmayı sevmem. Karşımdaki ne diyorsa doğrudur diyerek hareket ederim. Satıcı nerede, ne amaçla kullanacağımızı filan sordu. Maltepe'de oturduğumuz için sahilde kullanacağımızı, zaten bu nedenle bisiklet istediğimizi söyledim (o tarihte Şişli'den Maltepe'ye yeni taşınmıştık). Bize önerdiği Trek 3500 ve Trek Navigator 2.0 oldu ve tabii aldık. Aradan bir yıl geçmeden Trek 3500'ün sahilde bisiklet kullanmak için hiç de iyi bir seçenek olmadığını anladım. Lastikleri asfalta uygun lastiklerle değiştirdim filan ama bir noktada tıkandım ve yol bisikletine geçiş yaptım. Yol bisikletini almak için bu defa Göztepe'deki Kaçkar'a gittim. Benim boy 1.60 olduğundan her bisiklet bana uymuyor. Eminim satış kaygısıyla bana elindeki 50 cm kadrolu Merida HFS 904 sattı. Bu bisiklet bana uymuyor ama bunu anlamam için bir yıl geçmesi gerekti. Seleyi yükseltiyorum, bu defa kollarım yetmiyor. Seleyi indiriyorum bu defa gidonu da indirmem gerekiyor. Sele ve gidonu en yakın mesafeye ayarladığım halde sırt, kol ve apış arası ağrıları yaşıyorum. Yolda birlikte sürdüğüm bisikletçilerden bazıları bisikletin bana göre büyük olduğunu söylüyordu. İnternet'ten baktığım sitelerde de bu kadronun bana büyük olduğunu görünce tekrar bisiklet değiştirdim. Şu anda kullandığım bisikletle bu sorunlardan kurtulduğum gibi, aynı zamanda çok daha performanslı bir sürüş elde ettim. Bu noktada Atilla bisiklet çalışanlarının desteğini gördüm.

Bugun başıma aynısı geldi diyebilirim :D

Merida var mı diye sordum crossway 100 ?
Crossway'ler kalmadı ama şöyle bi crossway modeli var dedi ? (adam bana dağ bisikleti gösteriyor :D )
dedim bu dağ bisikleti olmaz.

Bunu söyleyen yerde göztepedeki kaçkar bisiklet...

Aldığın yere bağlı benim aldığım yerde pazarlık bile yapmadı adam satmışım satmamışım umrunda degil .s en güzel bilindik yerden alcan

@Tuncay K.

Ben ankarada yaşıyorum. Merida Crossway 300'ü izmir seda bisikletten telefonla spariş yoluyla aldım. İlgi ve alakalarına hayran kaldım.

@tall81
Bende 341 17" kadro boyunu aldım. Orada İshak abi var aynen dediğin gibi aynı satışı bana yaptı. Bana göre cok düzgün bir ve efendi bir satıcı mutlaka soran herkese tavsiye ediyorum

@Barış Çavuş

Evet gerçekten öyle

istanbulda gittiğim bisikletçiler içinde düzgün 2 tane yer buldum birisi bakırköy Metin Bisiklet diğeride Sirkecide ATEK bisiklet

Arkadaşlar madem böyle çirkin olaylar yaşanıyorsa neden bu satıcıların adlarını burada yayınlamıyoruz, herkes hangi dükkanda adını vererek ne yaşadığını açık olarak yazarsa eminim ki o firma yetkilileri bu forumu okuyorlardır ve bu eleştriler sayesinde kendilerine bir çeki düzen vereceklerdir. Ne dersiniz? Firmanın baş harfi şu, sattığı marka bu diyerek olmuyor firmanın adını bulunduğu yeri tam yazalım, şikayetimizi yapalım. Tabii bu arada olumlu yorumları da yapalım ki rekabet sadece fiyatta değil müşteri hizmetinde de olsun. Bu devirde sadece fiyatla değil müşteriye verilen hizmet ile satıcıların kalitesi ölçülüyor.

@Simyaci

aslında doğru söylüyosunuzda onlar zaten bu forumu okuyo ve kendilerinide biliyolar direk isim vermedim çünkü biz onlar gibi değiliz ince düşünüyoruz ayıplarını yüzlerine vurmayalım diyoruz belkide yanlış yapıyoruz ama bu bahsettiğim satıcı kendisinden bahsettiğimi ilk başta anladı ama üstüne alınamıyo işte :) birçok kişide anlamıştır sattığı marka ve bahçelievlerde bulunmasından :)

Geri