Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklete binen ünlüler

Scudo
@Ömer Ş.

yorulunca ne oluyor peki :koptum:

Afedersiniz kendi görüşümü söylemek istiyorum.Şimdi dünyada ve türkiyede birçok ünlü var bilğiniz gibi.Lalin birçoğu kask takmıyor.Şimdi biri bir şey yapsa dünyada hemen popüler oluyor özelliklede magazin haberlerine vs..
Gelelim bizim konumuza bunlar kask takmayınca onları takip eden insanlarda bisiklete binince o takmıyor diye kask takmıyacak.Belki o kişi takmadığı için ölecek.Sonuçta insan etkileniyor .Böyle ünlü kişilerin halk üzerinde etkisi çok büyük sonuçta .Her açıdan halkı etkileme özelliğine sahipler sonuçta.Siz ne düşünüyorsunuz ?

Salvador Dali'ye çok şaşırdım, çok ilginç ve güzel bir fotoğraf gerçekten.
Mehmet çok haklısın sana harfiyen katılıyorum. Ünlülerin halka karşı bir sorumluluğu var, kask takmaları gerekli.
İşte şans eseri bulduğum bir foto, örnek ünlü Joseph Gordon Levitt :hhhhhh:

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m7yfxeMTtL1rq8v61o1_500.jpg

Hahah bilmiyordum yaa film sahnesi olduğunu, pardon :kptmya:

@Burcuu

buda güzel bi sahnesi :D
(link)

@mehmet ulaş
kask belki hayat kurtaran bir alet ama ben de kask takamam gibime geliyor. gerçi hiç takmayı denemedim takmayı.
ama şöyle düşünün şehir içinde düşük hızla giden birinin kaska neden ihtiyacı olsun?
kask daha sportif sürüşlerde ve rekabet ortamlarında gerekir bence. bir bisikletli asla ve asla trafikte diğer araçlar gibi hareket etmemeli. 4 değil 40 gözle takip etmeli çevresini.
bugüne kadar bisikletten birkaç defa düşmüşümdür, birincisi küçükken düştüğümde direksiyon(bmx) dönüp göğsüme girecek gibi olmuştu. kaburgam kırılmadı şükür ki...diğer hatırladıklarım da hep bacaklarımla ilgili sorunlar olmuştu.

@aligüler kask hayat kurtarır şehir içinde kullanılmasına gerek yoka getirdiniz lafı böyle birşey olabilir mi ?Kask diyoruz ya hayatımız ona bağlı şehir içinde yavaş gidiyoz tamamda trafikte sadece biz yokuz başka sürücüler var arabalar otobüsle motorlar siz mükemmel bir sürücü olabilirsiniz yarışlarda 1. Olmuş olabilirsiniz ama size araba bir çarpar anında ölürsünüz.kazalarda kolunuz kırılır 2 aya düzelir kaburga kırılır 6 ay sonra iyileşirsin ama kafa kırılırsa çok kötü.ölmeyi geçtim sakat kalmak felç çok kötü şeyler.Biraz sağduyu lütfen.image.jpg

@mehmet ulaş haklısınız... kask elbette önemli ama araba kullanıcılarına çok çok ciddi cezalar verilmedikçe kask da bizi kurtarmaz. açıkçası bana araba çarpıp da bacaklarım kırıldıktan sonra veya belim, yürüyemeyeceksem veya felç kalacaksam sanırım ölmeyi tercih ederdim. insanları kaska yönlendirme adına verilen çabanın 1/10'u diğer araç sürücülerini bilinçlendirme ve hatalılara gereken cezaların verilmesini sağlama adına yapılsa bence kaska da gerek kalmaz.

İşte ülkemiz bu durumda değil yanlış uygulamalar var polis yeterli değil siz yinede kask takın.Diyorum çok profesyonel bisikletçiler bile basit hatalar yüzündem ciddi yaralanmalar yaşıyorlar.Tamam kask sizi tamamen korumaz ama en önemli yer neresi kafamız onu korumamız gerek özelliklede şehiriçinde.Çünkü trafikte bunalan binlerce insan bizleri
Bisiklet gibi küçük şeyleri görmez basar gaza çarpar.Sonrası kötü ama önlem almak gerek herzaman.

• Beğen
Tepkiler: İlker Karakuş
bisiklete binen ünlüler...bisikleti bile magazinle kirletmek zorunda mısınız? Magazin insanlık onuruna yapılmış bir saldırıdır ...Geçenlerde de bir konu başlığı gördüm: "O. Bayülgen'in bisiklet hakkındaki görüşleri".. Şimdi söyler misiniz mezkur şahsın bisiklet hakkındaki görüşlerinin Petek Dinçöz'ün buz hokeyi hakkındaki görüşlerinden ne farkı var, bu adam bisiklet otoritesi midir ki görüşleri bu sayfalarda paylaşılıyor. Endi Varhol'un dediği gibi herkesin 15 dakikalığına ünlü olabildiği bir çağda ünlüleri ve ünlü olmak olgusunu bu kadar gözünüzde büyütmeyin.

• Beğen
Tepkiler: palabeyi
@Burcuu

Belindeki zinciri bisikleti kilitlemek içinse ,demek hırsızlara çözüm bu galiba.

Joseph Gordon Levitt'i görünce belindeki zincirden hatırladım film sahnesinden olduğunu, sonra ismi neydi diye ararken zaten paylaşılmış. :) Michael Jackson'ı görmemiştim aratınca birde şu fotoğrafı çıktı, kask takan ünlüler kategorisine koyabiliriz sanırım bunu :)

Michael Joseph Jackson

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/35/e4/8f/35e48fdc18754f59a468865a2619c021.jpg

klip icabı ama biniyo sonuçta

https://i.hizliresim.com/YvAzzA.jpg

Geri