Scudo Sports

Bisiklete KM VE HIZ göstergesi

Tepki
0
Bisikletimin modeli bianchi jump.KM ve HIZ GÖSTERGESİ düşünüyorum.En fazla 15 tl vereebilirim.Bu fiyata en uygun,sağlam ve güzel göstergeler hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum.Şimdiden sağolun... :)

Scudo
bende analog hız göstergesi var 13 tl ye almıştım sanırım bu fiyata ondan alabilirsin :)

kesinlikle paraya kıymalısın ve kaliteli bir gösterge almalısın. Bende aynı hatayı düştüm ama çok çok yanlış gösteriyor. Sonrasında farkında olmadan kendini kandırır ve başkalarına da söylersen madara olmakta var.

@Furkan Gürsoy

(link)

ben buradan aldım kredi kartıyla ama henüz gelmedi kargo ücretsiz 8.83 tl ye geliyor babam daha önce bir sipariş vermişti ortalama 20 günde gelmişti özellikleri bence çok iyi bu fiyata göre başlangıç için mükemmel bir tercih olabilir

@mesut emin yarıcı

aynısını ebay'dan aldım. bir ayı geçti belki gelmiştir. Kütahya da olmadığım için bilmiyorum. her neyse :D bende özelliklerini beğendim ne kadar idare eder bilemem ama :)

paraya kıyıp iyi bir şeyler alman gerektiği konusunda diğer arkadaşlarla hem fikirim ama illaki ucuz ama iş görür bir şey istiyorsan Echowell Bri 1 alacalsın 20tl daha önce kullandım bence gayet iyi.

@mesut emin yarıcı

ben iki tane aldım. diğeride bundan farklı bir markaydı.
bundan olan 6,48 dolar digeri 6,19 dolara geldi.

Geri