Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklete ses sistemi

Ben güvendiğim yerlerde tek kulaklıkla mp3 dinliyrm.Çok sıkıntılı bir durum olmadı.

Scudo
@Alican

ama bazen de kulaklık dışarıdan gelen korna ve ya insan uyarmalarına karşı engel olabilmektedir bunu da göz ardı etmemk lazım

@Oksal Özdöl

paran varsa yaparsın kardeş ben kendime yaptım ses sistmi 102 desibel ses çıkıyo bana yaklasık 60 70 liraya patladı resimlerinide en kısa zamanda koyacağım ki ben 16 yaşındayım ben 2 hoparlör aldım biri wofer bide sonia sn-207 mp3 çalar aldım bu kadar tuttu sen lcd falan takcam dion seninki 1 milyarı blur :D

Konuyu hortlatmak isterim.

Şöyle bir ürün buldum iş görür mü acep?

(link)

hiç gerek yok kadro üstü çantaların bazılarında zaten kulaklık değilği oluyor onlardan al tamam. bizim burda motosikletliler takıyor ,arkalarından iyi kaptırıyorlar.

Daha büyük taşınabilir hoparlorler var ve nerdeyse yaninizdakini duyamayacaginiz kadar ses verebiliyor :)
@1dost

@kasapogluu Mümkün olduğunca küçük ama iyi ses vermeli. Üzerimde veya bisiklete fazla göze batmayacak şekilde koymam lazım. Şehir içinden ziyade şehir dışı turlarında kullanacağım için çok yüksek sese gerek duymuyorum.

Portable speaker olarak aratabilirsiniz

Bende alacagim hatta çantamın suluk bölumune koymayı düşünüyorum @1dost

@kasapogluu Aklınıza takılan ürünleri paylaşırsanız burda alma konusunda bana da katkıda bulunacaktır.

• Beğen
Tepkiler: kasapogluu
Yüzlerce model var ve tabi degisken fiyatlar ama bi karara vardigim zaman burada paylasirim :) @1dost

@kasapogluu Ben bu modeli aldım hocam. Şarjdan ziyade pilli olması nedeniyle tercih ettim. MP3çalarımda çok yeni olmayan pilli radyolu bir piranha modeli. Şarjlı pil elimde çok olduğu için benim için sıkıntı olmayacak. :harika:

(link)

• Beğen
Tepkiler: kasapogluu
@kasapogluu Ben bu modeli aldım hocam. Şarjdan ziyade pilli olması nedeniyle tercih ettim. MP3çalarımda çok yeni olmayan pilli radyolu bir piranha modeli. Şarjlı pil elimde çok olduğu için benim için sıkıntı olmayacak. :harika:

(link)

Benden bisikletine ses sistemi taktırmayı düşünenlere;

1) japon pazarlarında minik höpörlerler satılıyor.onlar gayet işe yarıyor.bir tane alın
2) montajı suluk yerinin üstüne veya direksiyonun al kısımlarına yapın.
3) sd kart,mini usb ile şarkılar dinleyebilirsiniz.

NOT: kulaklık ile dinlemenizi tavsiye ederim,lütfen çevreye rahatsızlık vermeyin

@1dost

İki yıldır kullanmaktayım ve memnunum.Hatta yedek dursun diye tekrar aldım.Kar,su çamur demeden çalışıyor.Montaj yeri ise kablo bağları ile sele altı.İkinci hoparlörü de diğeri ile entegre ettim fakat ikisi aynı anda randuman vermemekte.

Senelerdir bu ürünü kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim ses düzeyi çok iyi boyu küçük işlevi büyük kelimesi bu cihaz için söylenebilir :)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı Adam
bak bu linkteki çok işine yarayabilir bunun siyahıo vardı bende bl-5b batarya ile çalışıyor şarz edilerbilir arkasında kulaklık sd card usb girişleri var bitane sd carda müziklerini yükler takarsın ona ses oldukça yüksek veriyor ve şarzıda ortalama en yüksek seste 2.5 - 3 saat kadar gider ama ben son sesde dinlemediğim için evde falan ortalama 1 hafta gidiyorbi kere bisikletimede takmıştım sesi iyi yayıyor bir cırt kelepçe ile üstündeki tutma yerinden gidona sabitlemiştim hem çok ağırlık etmez 200 gr falan bişey en fazla 300 gr dır bi bak istersen (link)

Bisiklet yollari ag gibi butun Istanbul u sarmis olsaydi eger,burada hic speaker yani nam- i diger hoparlor konusuluyor olmayacakti.Herkes kulaklikla bangir bangir muzik dinliyor olacakti surus yaparken.

Geri