Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletforum.com Şikayetim! Gidişat İyi Değil!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@alifurkan390

dimi. halbuki herkes görüşünü kendine saklasa, inancıyla şov yapmaya kalkmasa, kimse tahrik olmayacak ve birbirne sataşmayacak. ağzınıza sağlık.

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
Scudo
Bu arada gereksiz ve alakasız konu açan arkadaşlar umarım bu şikayetleri okur belki de ona göre kendilerine çeki düzen verirler.

Diğer bir konu forumdaki kalite.

ALTINI ÇİZEREK BELİRTİYORUM:

Bisiklet Forum üyeleri ve forumda paylaşılan bilgiler forum kurulduğundan beri en üst seviyede ve kalitededir.

Sayımız çok fazla elbet hatalar olabiliyor ama forum forum olalı bu kalite ve seviyede olmamıştır. Aslında gidişat her geçen gün daha da iyi olmaktadır.

Bazen siyasi konular bile açılıyor ama hem üyelerin hem de yönetimin kalitesinden dolayı çok saçma sapan yerlere gitmiyor ve demokratik bir anlayışla konu duruluyor. Huzuru bozanlar da olmuyor değil, böyle durumlarda istisnasız tepkimiz oldukça serttir.

1.Burası bir bisiklet bilgi paylaşım sitesidir
2.Siyasete asla yer verilmez.
3.Din, dil, ırk ayrımına asla izin vermeyiz
4.Gereksiz konular açılmasın diye de elimizden geleni yapıyoruz.
5.Demokratik ve kurallar çerçevesinde herkesin söz hakkı vardır.

@barismctb
Buyur burdan yak:(

@barismctb
Buyur burdan yak:(

Bu arada gereksiz ve alakasız konu açan arkadaşlar umarım bu şikayetleri okur belki de ona göre kendilerine çeki düzen verirler.

Diğer bir konu forumdaki kalite.

ALTINI ÇİZEREK BELİRTİYORUM:

Bisiklet Forum üyeleri ve forumda paylaşılan bilgiler forum kurulduğundan beri en üst seviyede ve kalitededir.

Sayımız çok fazla elbet hatalar olabiliyor ama forum forum olalı bu kalite ve seviyede olmamıştır. Aslında gidişat her geçen gün daha da iyi olmaktadır.

Bazen siyasi konular bile açılıyor ama hem üyelerin hem de yönetimin kalitesinden dolayı çok saçma sapan yerlere gitmiyor ve demokratik bir anlayışla konu duruluyor. Huzuru bozanlar da olmuyor değil, böyle durumlarda istisnasız tepkimiz oldukça serttir.

1.Burası bir bisiklet bilgi paylaşım sitesidir
2.Siyasete asla yer verilmez.
3.Din, dil, ırk ayrımına asla izin vermeyiz
4.Gereksiz konular açılmasın diye de elimizden geleni yapıyoruz.
5.Demokratik ve kurallar çerçevesinde herkesin söz hakkı vardır.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
maalesef mesajların hepsini okuyamadım ama şahsım adına bende yeter diyorum

çocuk gelmiş yok telefon alıyorum yok oyun alıyorum film izleyen neredeyse konu açacak

kadro boyu ve bisiklet tavsiyelerini saymıyorum bile tamam bunlar bisiklet ile alakalı ama neredeyse forumda santim santim kaç boya kaç kadro olacak kadar konu var.

zaten anladığım kadarı ile çekirdek kadro bisiklet hakkında teknik konuları bilen ve bisiklete gönül vermiş kişiler iyice forumdan uzaklaştı kalanlarda ise haklı olarak trolluyor

hee bide adam kalkmış gelmiş 2 sene sonra bisiklet tavsiyesi istiyor ne bileyim ...... şeklinde içimden geçirmeden edemiyorum

birde çok çok küçük şeylere tavsiye konusu açılmasına karşıyım teknik olmalı sele altı çanta için konu açıyor yahu sele altı çanta.çanta... küçük olur bir lastik sığar büyük olur yağmurluk koyarsın bunun ne tavsiyesi olabilir

devam edeyim ben :D

BUDA BENİM BİSİKLETİM hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan ee bişeyler yazaydın bi tanıtaydın bisikleti bu kadro kime olur vitesi ne lastiği ne anlat biraz yok olurmu KARA BELAM resimler devam eder

araştırmadan konu açanlar yüzünden bisiklet duayeni olduk onlar yerine biz bakıyoruz her şeyi biz öğreniyoruz

yahu lastiğim patladı diye konu açan var ben daha da birşey demiyorum :D

çok dolmuşum bu konuda :)

@???

Daha az önce bir başlığa sadece "[" yazdığınız gördüm tıpkı profilinizin hakkında kısmı ve isminiz gibi. Fikriniz ilginçmiş buna rağmen :)

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Yöneticilere bir önerim var. Profilden Mesaj sayısını, beğeni sayısını ve belki seviyeyi de kaldırırsanız, mesaj sayısını bir gösteriş ibaresi sananları fazla yorum atmaktan uzak tutabilirsiniz. Eski den aktif üyeydim 2-3 aydır yaşananlardan dolayı artık pek yazmıyorum. Bu arada trolleri 15 yaşında çocuklar gibi görmeyin. Forumda yönetici olmak için zıplayan çok tipte var. Herkese saygılar.

problem sanırım serbest kürsü kaynaklı.
ser.png

her konuda gelin mesaj açın demişiz. gidip aşk nedir diye soran abilerimiz de var. (açan abimiz 41 yaşındaymış doğru yazdıysa)
altında garip sohbetler dönüyor. bu normal mi? eğer normalse serbest kürsünün görünürlüğünü kullanıcılar isterse engelleyebilmeli.
ha eğer bu konu ve tartışma anormalse, (bisikeltforumda!) ozaman serbest kürsünün açıklamasını değiştirelim. diyelim ki "bisikletle ilgili serbest kürsü"
ve bisikletle alakasız konular anında silinsin

• Beğen
Tepkiler: Yağız Gökmen
Böyle bir şey olabilir;
Mesela, ana sayfada kendine göre saçma bir konu gören arkadaş konuya tıklayıp veya direk ana sayfa üzerinden "Bu konuyu gizle" seçeneğini tıklar. Böylece kişi o konuyu görmez. Ama durum böyle olunca herkes tek tek girip "Gizle" seçeneğine basmak istemez.
Bu yüzden en iyisi bazı forum alt başlıklarının ana sayfada görünmemesi olacaktır. 2.El ilanların ana sayfada olmaması gibi. Ama üyeler bu durumdan da rahatsız oluyor demişsiniz.
O zaman en iyisi kişi görmek istediği forum alt başlığına bir tik atacak ve sadece ana sayfasına o forum alt başlığı altında paylaşılan konular gelecek.

Bence yönetim bisiklet forumu mu istiyor yoksa çok tıklanan ve okunan bir forum mu istiyor önce buna karar versin. Serbest konuların yeni mesajlarda yer almamasına gösterilen tepkileri dikkate alıp almamak bununla alakalı. Bunu pek ikna edici bulmadım ben. Yoksa donanım forumlarının dönüştüğü gibi tencere tava tavsiyesine kadar yolu var bu işin. Hedeflenen trafiği içerik kalitesini düşürmeden ulaşıp, ulaşmamak sorunu sanırım bütün mesele. Son zamanlarda artan bu durumu, değişen kullanıcı profiline değil, lokomotif etkisi yaratan belli tipte "kullanıcı" artışına bağlıyorum. Bilmiyorum belki bilinçli bir tercihtir bu.

donanım haber forum da donanım harici otomobil ve konu dışı bölümleri en çok hit alan bölümler

bence bisiklet forum olsada sadece bisiklet bölümü ile kısıtlanmamalı

sonuçta konu dışı bölümü var vs vs ..

okumak istemiyorsanız o bölümlere bakmazsınız olur biter...

• Beğen
Tepkiler: Berke
Konu dışı kalmalı sonuçta bisiklet dışında da soru sormak isteyen oluyor iyi kötü tanıyor insanlar burada birbirini güveniyor. Ama şu olabilir. Anasayfada isteyen istediği kategoriyi seçer sadece o kategorileri görür. İsteyen satış ilanlarını görür, isteyen atölyeyi takip eder, isteyen geyiğini yapar.
Bir de ciddi konuların altına veya serbest kürsü dışında gereksiz yere yazanlar, trolleyenler önlendimi sıkıntı kalmaz.

Uzun zamandır ayrı kaldığım foruma geleli bir kaç gün oluyor ama konulara bakıyorum yorumlara bakıyorum içler acısı bir durum söz konusu. Değişen bir şey olmamakla birlikte daha da kötü bir hâl almış durumda forum. Teknik vs. ile âlâkası kalmamış durumda millete yardımcı olayım diyorum ama konular ve yorumlar beni benden alıyor haydi hayırlısı artık ;)

@chnkrmz ozaman daha berbat olur 5000 mesaj için saçma sapan mesajlar atarlar

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
Her trolleyen 15 yaşında olucak diye birşey yok.

Burada bir mesaj yüzünden densizin biri uyarı mesajı göndermiş, bende adminlerin dikkatine diye konu açtım. Neymiş adminlere dikkat çekilmezmiş:)
Ba bu işler baş kıç meselesidir. Şimdide ayar kaçmış diye yazılanları gördüğümde ağzımla gülmediğime emin olun:)

Mesela trolleme gayretinde bulunan veya mesaj sayisi artsin diye olup olmadik mesajar yazanlara gunluk maximum mesaj yazma hakki verliebilir. Gunluk 2 gibi, 3 gibi, 5 gibi.
Ona gore o da yazmadan once birkac kere dusunur, mantikli seyler yazmaya calisir.

@Kuzey Ege günlük limit olayı bi bakıma mantıklı aslında. ama 5 çok az abi :D

@chnkrmz
Zamana dayali ceza gibi. Uyeleri uzmeden incitmeden terbiye etmis oluyorsun.
Mesela bir cocuga babasi limitsiz bir kredi karti verse ortaligi duman eder. Gerekli gereksiz harcama yapar. Baktin ki cok ve gereksiz harciyor, sen de dersin ki "haci sen esegin kulagina suyu kacirdin, senin kartini gunluk 20 tl limitli yaptim" bakondan sonra nasil adam oluyor.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri