Akşam malum saçma sapan bir konudan bir tartışma yaşadık çok üzerinde durulacak bişeyde değil...Ben genelde bisikletle ilgili herşeyi desteklerim, özellikle 18 yaş altı arkadaşları da oturur bir büyükmüş gibi fikirlerini dinler kendimce bilgiler vermeye çalışırım...Tamam anlıyorum bizde bu yaşlardan geçtik, dikkat çekmek, büyükmüş gibi fikirlerimizin alınması o yaşlarda egomuzu gerçekten tatmin ediyordu...Ama şu son günlerde olanlardan hakikatten usandım...Ha evet beğenmediğim konuya zaten girip bakmıyorum bile ama örneğin dün gece ki telefon konusu saatlerce timeline da en üstteydi ve artık gına getirince girip bişeyler yazayım kapansın gitsin dedik ama bi anda tartışmanın içinde buluverdik kendimizi ki saygımızı seviyemizi yine düşürmeden cevaplar verdik...Yalnız şimdi burada şöyle bir ayrıntı var arkadaşlar buranın amacı bisiklet ve bisikletle ilgili konular paylaşılmalı...Kimsenin birkaç ergen arkadaşın saçma sapan konularını görerek ne zaman kaybetmeye ne de gereksiz yer kaplamasının anlamı yok...Kimse yanlış anlamasın ama özellikle bu tip ufak ergen arkadaşların konuları diğer arkadaşlarımın önerileri doğrultusunda timeline da gözükmeyecek şekilde serbest kürsü altına bir topicte toplanabilir...Bende birçok arkadaşımla hemfikir olarak bu tip yaşı küçük özellikle yeni üye olmuş kardeşlerimizin forumda mesaj sayısı yükselterek ,ki ne gerek var anlamış da değilim ama, konum elde etmeye çalıştıklarını düşünüyorum...Kaldı ki yarı yaşımızdan küçük bu arkadaşların senli benli saygısızca konuşup bir de üstüne bilinçsizce ve lakayıt bir şekilde yorumlar yazmaları da cabası...Ha bu konuda yönetici arkadaşları ben haklı buluyorum, uzun zamandır forumdayım ve nelere maruz kaldıklarını çok iyi biliyorum...
Umarım bu konudan ortak akıl çıkarak iyi bir çözüm bulunur...