maalesef mesajların hepsini okuyamadım ama şahsım adına bende yeter diyorum
çocuk gelmiş yok telefon alıyorum yok oyun alıyorum film izleyen neredeyse konu açacak
kadro boyu ve bisiklet tavsiyelerini saymıyorum bile tamam bunlar bisiklet ile alakalı ama neredeyse forumda santim santim kaç boya kaç kadro olacak kadar konu var.
zaten anladığım kadarı ile çekirdek kadro bisiklet hakkında teknik konuları bilen ve bisiklete gönül vermiş kişiler iyice forumdan uzaklaştı kalanlarda ise haklı olarak trolluyor
hee bide adam kalkmış gelmiş 2 sene sonra bisiklet tavsiyesi istiyor ne bileyim ...... şeklinde içimden geçirmeden edemiyorum
birde çok çok küçük şeylere tavsiye konusu açılmasına karşıyım teknik olmalı sele altı çanta için konu açıyor yahu sele altı çanta.çanta... küçük olur bir lastik sığar büyük olur yağmurluk koyarsın bunun ne tavsiyesi olabilir
devam edeyim ben
BUDA BENİM BİSİKLETİM hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan ee bişeyler yazaydın bi tanıtaydın bisikleti bu kadro kime olur vitesi ne lastiği ne anlat biraz yok olurmu KARA BELAM resimler devam eder
araştırmadan konu açanlar yüzünden bisiklet duayeni olduk onlar yerine biz bakıyoruz her şeyi biz öğreniyoruz
yahu lastiğim patladı diye konu açan var ben daha da birşey demiyorum
çok dolmuşum bu konuda