Umut Kılınç37
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 138
- Bisiklet
- Salcano
Merhaba abilerim ablalarım,başlıkta da belirttiğim gibi bisikletimi hafifletmek istiyorum.Bisikletin ağırlığı aksesuarsız 15,25 kg.Çoğu kişi bisiklet yerine kendin kilo vermen daha iyi olur diyebilir ama zaten zayıfım 2 ay önce 68 kiloydum şimdi 54 kiloyum daha da zayıflarsam kürdan gibi olacağım.En başta lastiklerden başlamak istiyorum,şu an kullandığım lastiklerin çifti yaklaşık 1,5-1,6 geliyor(dijital terazi bulamadım tartıyla ölçtüm ) Bike And Outdoor mağazasında tanesi 320 gram gelen lastik buldum fiyatıda çok uygun(teki 30 lira)yaklaşık 1 kilo kadar hafiflemiş olacağım.Sonra maşayı değiştirmek istiyorum şuan üzerinde zoom maşa var araştırmalarıma göre en az 2.7 kilo bunun yerine en fazla 2 kiloluk olmadı en fazla 2.2 kiloluk bir maşayla değiştirmmek istiyorum kilitli olması şart değil ama sertlik ayarı olabilen bir maşa önerebilirmisiz(bütçe maşa için en fazla 170 lira)?
Bunlardan başka neler yapabilirim?yapılabilicek çok şey var ama 50-60 gram içinde yüksek paralar veremem.en fazla 100 liraya bisiklette neleri değiştirebilirim?şimdiden teşekkürler...
Bunlardan başka neler yapabilirim?yapılabilicek çok şey var ama 50-60 gram içinde yüksek paralar veremem.en fazla 100 liraya bisiklette neleri değiştirebilirim?şimdiden teşekkürler...