Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bisikleti trainere bağlama hakkında bir soru acil !!!

ömer yayla

Daimi Üye
Tepki
74
merhaba arkadaşlar ben bisikletimi trainer bağlıyamadım benim qrlar
bu sitedeki alt tarafta rival göbek fotoları var :(link)
işte bu göbeklerden ve bu qrlardan kullanıyorum ama trainer takarken qr sıkılan ucu uymuyo ve qr epey çizdi hemde olmuyo normal trainerler gibi benim trainerimde ama uymuyo acaba nedendir

Scudo
Trainer'ın yanında uygun mandalın da gelmiş olması lazım.
Onu kullanmanız gerekiyor

hımm ben ikinci el aldım bu traineri mandal gelmedi bana ben buna uynun bir mandal nasıl bulabilrim bu alyanla sıkılan mandallar olurmu acaba verdiğiniz bilgier için saolun

@ömer yayla

Selam dostum, alyan ile sıkılan aluminyum alaşımlı mandalları kullanabilirsin ama günah olur o güzelim trans-x mandallara.Zamanla haşat olma ihtimalleri var.
Bence delta bisiklette trainer ekipmanları bölümüne bi gözatıver aradığın parça budur ve alırsan daha iyi olur.Çünkü üzerine binince yük QR lere binecek ve dayanıklın olması lazım.Kullanacağın QR ların her iki tarafı yuvarlak başlı ve trainerdeki yuvalara tam oturak ve sol taraftaki mekanizmayı aşağı indirince kilitlenip sabitlenecek.Kenarlarda kalan mesafe ile stabilizasyonu sağlayarak pedal çevireceksin.
Alman gereken parça budur.
http://www.cbike.com/productimages/09campagnolo/tacx_skewer_rear.jpg

hocam bu mandalın fiyatı 20 lira belki çok değildir ama sadece bu iş için kullanacagım için dogrusu çok geldi birde kargosu var acaba tranz-x leri kullansam onlara zarar verirmi yani sadece çiziyomu yoksa yamultma falanda olurmu verdiğiniz bilgiler için saolun

@ömer yayla

Merhabalar kardeşim, senin şu tranz-x QR ler hangi model acaba ve çapı kaç cm olduğunu söylersen ona göre birde trainerin bağlantısını yapacağın yerin iç kısmının çapını söylersen bir yorum yapabiliriz.Silme mi girecek yuvaya yoksa içinde oynama imkanı var mı QR lerin.
Normal şartlarda çelik QR ve tam yatağına göre özel yapılan Tacx ın QR lerini şiddetle tavsiye ediyorum.
Sana kargo ile dediğimiz ürünler 25 tl ye falan mal olur.
Ben o kadar vermek istemiyorum diyorsan aynı ürünü yurt dışında aramalısın.Yurt dışında çoğu yerde de 8-10 euro yada 8-10£ gbp(great britanya paundu- ingiliz para birimi)
Tek bir sitede buldum 2,95 gbp oda 7tl gibi yapıyor ama kargosu ne tutar bilemiyorum.
(link)

alu tranz -x leri dene istersen bu tacx QR alma imkanın yok ise ama ucuza bulursam Türkiye'de 10 tl ye kadar sana haber ederim.
sevgi ve saygılar.

@Niyazi ALTUN

verdiğiniz bilgiler için sağolun bulursanız haber bekliyor olacagım

Geri