Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletime aldığım parçalar (sizce ucuzamı aldım)

Tepki
1
Merhaba arkadaşlar eski bisikletime aldığım fren seti , sele , yama seti , boya , zımbara , elçik aldım sizce iyi fiyatamı aldım ?
Fren seti 25 tl logan marka alüminyum
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
elcikler 5 tl
(link)
Sele çok rahat alırken bi oturdum gerçekten çok rahat 15 tl
(link)
Zımpara,boya (siyah,beyaz) güzel marka boya aldım en iyisi :)
(link)
(link)
Ve Yama Seti (40 tane ve yapıştırıcı)
(link)
Fren seti : 25tl (alüminyum)
elcikler : 5tl
Sele : 15tl
Yama Seti : 8tl (40 tane var içinde)
Boya,Zımpara:25tl
fren,sele,elcikler ve yama seti 53 tl tuttu 50 tlye verdi boyalar ve zımparalar 21tl tuttu 71 tl tuttu hepsi sizce iyi fiyatma 71 tl yoksa kazıkmı yedim :eek:

Scudo
Kardeşim hayırlı olsun öncelikle.Almışsın artık kazık yediysen gidip geri veremeyeceğine göre bence hiç takılma o konuya :) Ama için rahat olsun fiyatları iyi mesela sele 15 tl ye çok iyi.Ayrı ayrı yazmayayım hepsini ama genel olarak kazıklanmadığını söyleyebilirim.Umarım her şey tam oturur yerine ve sorunsuz toplarsın makineyi.:D

sağol abi şu yama seti 40 tane var 8tl başka yerde 10 tane vardı 11 tl ucuza aldım onu :D

Hayırlı olsun inş yama kullanmanıza gerek kalmaz ...yama setini nerden aldınız ?? :)

inşallah çankayada koşede bir bisikletçi var oradan aldım :)

frenleri seleyi yama setini elcikleri oradan aldım köşede çankayada sundu bisikletin yanında

Hocam normal fiyatlarda almışssın.İnternet üzerinden almayı düşünseydin manzara bu şekilde olurdu :) Eski bisikletlere parça alırken ucuzunu aradığım için ben bu site ve satıcıdan alıyorum tavsiye ederim aklınızda bulunsun :)

(link) 5tl
(link) 3.5 tl
(link) 5 tl
(link) 8.5
(link) 17 tl kablolar dahil
bunlara ek 5-6 tl kargo ücreti ödeyip 50 tl den aşağı bir fiyata da alabilirdiniz :) Bakın o yama setinin 48 lisi de 5 tl :D

25 li yama setini 3 tl ye almıştım o yüzden bir şey demedim ona :)

@Mustafa demirbacak

Karşıyaka forbes japon pazarında 2.5 tl hocam 24 lüsü aldım kullandım iş görüyor :D

@Cem Ö.

İşte önceden almıştım bende forbes ten şimdi belki zam gelmiştir diye 3 lira dedim :)Yani ucuz mucuz ama baya iyi tutuyor meret :D

(link)
sele çok iyi ya :D bencede iyi fiyata almışsınız

valla sele çok rahat :D evde koltuğa koydum üzerine oturdum ohh miss :D 3 saat gider dayanır popo :ÇD

Geri