Scudo Sports

Bisikletimi sattığım para fazla mı?

Chucky-1

Daimi Üye
Tepki
52
Bisiklet
Diğer
Arkadaşlar şurdaki ilandaki bisiklet sahibiyim. Fakat 1 haftadır soran yok bisiklet acaba fiyatımı fazla anlamadım . Kaç fiyata koysam 1 haftada satarım acil paraya ihtiyacım var çünkü :/

(link)

Scudo
Sıfır fiyatı yanlış bakamadıysam 3500 lira. O yüzden bence verdiğiniz fiyat makul gibi. Tek sıkıntı genel olarak pahalı bir bisiklet olması. yani kolay kolay kimse (ortalama bir bisiklet kullanıcısı) bu paraları verip bir bisiklet almaz. Şuan benim gibi orta direk ara sıra binerim işe gidip gelirim diyenler 750-1500 arasına bakıyor. Hal böyle olunca da verdiğiniz ilana katılım düşük oluyor, ama bekleyin. Demek ki daha kimse farketmemiş. Alacaklı birsi olsa zaten pahalı da olsa arar indirim falan talep eder, kendisi fiyat önerirdi, bir şeyler olurdu yani.

• Beğen
Tepkiler: domino.tr
fiyatını kıyaslamadım. yazdğınız gibi bayi fiyatı ile arasında yaklaşık 900 lira varsa makul görünüyor. belki de kadro boyu çoğu kişi için büyük kalıyor olabilir. facebook'ta bisikletle ilgili gruplarda ilanınızı paylaşabilirsiniz. eğer yapmadıysanız tabi bu forumda da ikinci el ilanlarında paylaşın.

@Chucky-1
Demekki sahibindendeki ölücülerde ölmüş.
2699.99TL yerine 2.700 TL yazsaydın soran olurdu.

• Beğen
Tepkiler: h.erarslan86
@Ahmet Ayaz Bence de sıkıntı kadro boyu Türk standartları 54 kadronun çok çabuk elden çıkartılabilecek kadro boyu olduğunu gösteriyor. 56 ve 58 sıkıntı. 52 kadro benim gibi kısa boylu Türk erkekleri için ideal.

3bin TL'ye 105 setli sıfır bisiklet alınabiliyor hem de taksitle. Sizde 1 yıllık kullanılmış olanı 2.700 TL peşin para.
Bence 2. el olarak tercih etmek için fazla bir fiyat avantajı yok.

Garantisi devam eden ikinci el ürünlere genelde sıfır fiyatının 2/3'ü oranında değer biçilir.

Bu hesapla sıfır fiyatı 3500 TL olan bir bisikletin bir yıl kullanılmış 2. elinin fiyatı 2300 TL seviyesinde olur. Siz acil elden çıkarmayı düşünüyorsanız 2000 TL gibi bir fiyat belirleyebilirsiniz, böylelikle alıcı için de cazip bir ürün haline gelir.

@Chucky-1 Bence de fiyat biraz yüksek, acil satıyorsanız fiyatı biraz düşürün ve o sigma roxu satıştan çekip ayrı satın, bedavaya gider birlikte verirseniz yazık olur. Ayrı satarsanız değerinde satmış olursunuz

• Beğen
Tepkiler: taner07
Bisikletin fiyatı iyi gibi ama iş nakite gelince orada sıkıntı doğuyor bence.

bu aralar 2. el piyasasını arastıran biri olarak dusuncemi soylemek isterim. fiyatına bakmadım ancak 3500 lira ise sıfır fiyatı 2015 ler %20 indirim ile alabiliyorsunuz yani 2800 liraya magazadan alınabilecek sıfır bir bisiklet yerine 2. el dusmus kalkmıs bir bisiklete 2700 lira verip almak bana mantıklı gelmiyor. benim gibi dusunenler baktıysa bisikletinize mesaj gelmemesi normal

edit: sıfırı 2990 liraya 9 taksit olarak internette varmıs. bunu magazada nakit ile 2700 liraya alabilirsiniz. bu durumda sizin fiyat da biraz yuksek kalmıs oluyor.

bence sorun sizin fiyatlandırmanızda degil genel olarak 2. el piyasasının cok yuksek oldugunu dusunuyorum.

Ben 900 e aldığım bisikketi 8 ay sonra satmaya karar verdim. ilanı yayınladıktan 2 saat sonra 750 ye sattım. Fiyat yüksek mi değil mi bilmem ama rakamın yazılış şekli oldukça itici. 2700 olsa çok yüksek olurdu 2699.99 iyi rakam.

2500. :harika:

( pazarliksiz )

Geri