bisiklethobimiz
Cemsiz 7 Yıl
- Tepki
- 1.516
- İsim
- Coskun ortacakiroglu
- Bisiklet
- Bisan
Cemsiz 11 Yıl turumun Antalya Marmaris 2022 de 04 Eylül 2022 Fethiye Dalyan bölümünde Göcek'te Bp akaryakıt istasyonunda yemek molasında bir kişi ile konuşmamda ücretli Göcek Tünelinden Bisikletlinin ücretsiz olarak geçebileceğini söyledi önce inanamadım, ama mola çıkışı bu güzel bilgiyi değerlendirmek istedim, ücretli ücretsiz yol ayrımında ücretli tarafında bisiklet giremez yol levhası yerinde duruyor, tünele yaklaştım, gerçekten Bisikletli için buton ve 4 tarafında sarı ikaz lambaları olan Dikkat Tünelde Bisikletli var yazısı olan tabela var, üstüme sarı reflektörlü yeleğim, kaskım, gözlüğüm ile ön arka ışık düzenimi yaktım, tam donanımlı Göcek Tüneline pedallanmaya başladım, diğer tüneller gibi içerisi ışıklı tünel çıkışında güvenlik el etti, işte geçen bir bisikletliyi araçlar sıkıştırmış mış, Fethiye tarafına müdahele edemiyorlarmış ama Dalaman yani bu taraftan gelenleri tünele sokmayacaklarını engelliyeceklerini söylediler, Tünelin her iki tarafında da bisikletli için buton ve ikaz tabelaları var dedim, Karayollarına itirazları varmış, daha sonuçlanmamış mış gibi bahaneleri bana anlatmaya çalıştı, itiraz varsa sonuçlanana kadar buton ve tabelanın üstü örtülür, çıkan sonuca görede hareket ederler,
Sonuç olarak ülkemizin tek ücretli Tüneli yine tek Bisikletlinin geçişi yasak Tünelinden Bisikletimle geçtim, ilklerimden
Sonuç olarak ülkemizin tek ücretli Tüneli yine tek Bisikletlinin geçişi yasak Tünelinden Bisikletimle geçtim, ilklerimden