Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

- Evdeyken kapalı otoparka,
- Kapalı otopark kapısı arızalıysa yatağımın yanına
- Kurstayken yangın merdiveni altına.
- Allah'ın izniyle YKS sonuçlarım bu sene iyi gelirse okulda bölümümün yakınlarında uygun bir direğe mümkünse bisiklet park alanına.
- Buraların haricinde bir yere bisikletle gidersem varsa kadrodan kilitlemeye uygun bir bisiklet park alanına yoksa herhangi bir yerin girişini kapatmayacak şekilde uygun bir direğe bırakıyorum. Bisikleti u kilit ile direğe/park yerine, ön tekeri kablo kilit ile bisiklete kilitliyorum.
- Tatile giderken bisikleti eve çıkartıyorum.

Scudo
evde girişte lavabonun önünde misafir gelirse bir müddet dışarda :)

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Apartmanın altına bazen kilitleyerek bazen kilitlemeden bırakıyorum apartmanın kapısı da 24 saat açık :eek:

evdeyken odama çıkarıyorum ,üniversitede fakülte kapısının önündeki bisiklet park yerine bağlıyorum normalde çalınır tekerler mandallı sonuçta ama sağolsun protez hocası da bisiklet sever onunki daha güzel :D Onunki varken benimkine kimse bakmaz .Şaka bir yana U kilidim var dışarı gittiğimde onu yanıma alıyorum ,bagaj da taktırdım muhtemelen okula da artık onu götürürüm.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Geçen gün işe bisikletle gitmiştim elektrik diregine bağladım. Yağmur altinda kaldı hep. Yağmurdan korumak için bir ürün var mı? Kapalı yere koyma imkanım yok maalesef.

Geri