Scudo Sports

Bisikletle Almanya - Hollanda - Belçika - Fransa Turu ( Hollanda )

Scudo
@Ferhat Özben

:)
Bütün inekler böyle değildi Ferhatcım, arkadaki ineklerde öyle olmayanlardan sanıyorum. Bir cins böyle olabilir. Hiç anlamadığım işler bunlar ama bir kısmı süt için, bir kısmı et için besleniyor olabilir ?
bu kaslı olan et içindir sanırım. Damızlıkda olabilir ?
Neyse hiçbirini möö derken görmediğimiz geldi aklıma şimdi.
GDO lu inek olabilir bunlarda. :)

@safir_yusuf

Estağfrullah,
Evet haklısınız gerçekten iç çekmeden dolaşmak mümkün değil oraları.
Forumda hepberaber birbirimizi tetikliyoruz, o yüzden buradayız, o yüzden paylaşıyoruz zaten. Ben dışarı çıkma fırsatı bulup , isterse bakkala gitmiş olsun, isterse Çin'e tüm dostlarıma imreniyorum, tek pedal atmak için yanıp tutuşuyorum.
Genelde foruma girdikten sonra gittiğim yer, kondisyon bisikleti zaten :)
Hepimizin yolu hep açık olsun
Selamlar

@Ali ALTIN

Merhaba,
evet hollanda da hiç tepe görmedik, hiç tepe çıkmadık, Almanya nın kuzeyinde bile çok ( bizim geçtiğimiz bölgede ) az yükselti var.
Hollandalılar da yapay tepeler yapmışlar, arkasındaki suyu boşaltıp toprak kazanmışlar denizden :) Burada tarım yapıp, bizim toplam ihracatımızdan daha fazla tarım- hayvancılık ürünü satıyorlar :)
Ben de katkınız için size teşekkür ederim.:in:
Selamlar

@Fatih Özgenlik

Sevgili Fatih,
sana cevap yazdığımı çok iyi hatırlıyorum.
Elflerle ilgili espri yapıp, şu suluk olayına değinmiştim. forumkolik olmaktan dolayı aynı anda birden çok sayfa açtığım için, sayfayı göndermeden kapatmış olmalıyım. Lütfen kusuruma bakma, yoksa bu kadar geç cevap yazmam özellikle sana ve diğer arkadaşlara.

Öncelikle çok teşekkür ederim.
Evet sırada elf diyarı var gibi görünüyor. Şöyle kuzeyden başlayıp, herhalde avusturyaya doğru ineriz. İçinde Almanya olmayan bir avrupa turu düşünemiyorum zaten.
Ömür boyu beraber pedal çevirme dileğin için ayrıca teşekkür ederim. Artık 3 kişiyiz bildiğin gibi. :)

Kıskanmış değilsindir dostum , imrenmişsin diyelim.:in: Suluk konusuna gelince, her gün su alıp ufak suluklara doldurmak yerine su şişesini takmayı uygun gördük çünkü. Suyun içindeki su, pet şişeden ucuz. yani şişeyi atarsanız , yolculuk boyu yüzlerce şişe aldığımız dikkate alındığında depozito parası çok yüksek tutacaktı. bu sebeple şişeleri bir sonraki markete kadar taşımak zorunda kaldık. kafası yukarıya doğru kadroya sığmadığı için, ağzını suluk kafesinin altındaki boşluğa girecek şekilde koyuyorduk .:D

Çok selamlar Fatihcim.

Pedallarınıza sağlık , çok hoş bir tur olmuş .:in:

Bu güzel turlarınızın tvde / gezi dergilerinde de yayınlamasını dilerim..

Eşim ile birlikte Temmuz-Ağustos arası Hollanda ve Belçika seyahatimizde bisiklet keyfinin oralarda bambaşka olduğunu yaşamıştık.

Süper bir tur olmuş çok keyifle izledim resimleri ayaklarınıza sağlık Kazasız Pedallar....

ya gerçekten çok güzel bir şey kendim yaşamış gezmiş gibi oldum... Kazasız belasız pedallamalar....bir gün bizede kısmet olur inşallah..

Evet etkilenmemek elde değil. Hatta kıskanmamak :) Öldükten sonra bana sorsalar Türkiye'mi , Hollanda'mı . Direk hollanda derdim. Evet benim ülkem dünyanın en güzel ülkesi. Buna hiç şüphe yok. Ama yönetenler kıymet bilmediği için yaşam standardımız ortada. Offf offf ki ne offfffffffffffff :mad:

Bisiklet yolu falan duymuştum da bisiklet alt geçidini ilk defa duyuyorum, verilen önemin bir belgesi olmuş.

Çok başarılı bir tur olmuş gerçekten.Hollanda'nın bisiklette ileri olduğunu biliyordum fakat bu kadarını da beklemiyordum açıkçası. :D
Ben de o ineklere takıldım.Gerçekten Hollanda'nın hayvancılık geliri bizim tüm gelirimizden fazla olabilir.Adamlar her inekle ayrı ayrı ilgileniyorlar her ineğe onların vücudunun gerektiği vitaminleri vs. veriyorlar.Bizdeki mantık da "saldım çayıra mevlam kayıra" :D inekle ilgilenmeden salıyorlar ovalara platolara inek otlarsa ne iyi otlamazsa da farketmez bizimkiler için :D (İneklerle ve diğer hayvanlarla gerçekten ilgilenen Türk şirketlerinin bazılarını dışarda tutuyorum) :D

• Beğen
Tepkiler: RAHMİ
yemin ederim 15 sene almanyada yaşadım ... soner abi yaptığın tur ile hollandayı o kadar lezettli anlatmış ve bize resimler ile bir şölen yapmışsın ki hollandaya taşınmak geldi içimden.....

emeğinizie yüreğinize ve ayaklarınıza sağlık... süpersiniz...

çok keyif aldım

Tebrik ederim, çok güzel bir gezi olmuş. Fotoğraflara büyük bir keyifle baktım özellikle Hollanda kısmına.. :)

@cemal_007

Teşekkür ederim,
selamlar

@İrfan Can

Gerçekten de öyleler,
selamlar.

@n0name934

Teşekkür ederim,
Selamlar.

@özcan topal

Teşekkür ederim.
Sizinde parmaklarınıza sağlık
selamlar

@Ahmet Uluışık

Bir gün kendinizde gezersiniz umarım.
selamlar

@djayo

2007 yılında yaptığımız İran – Pakistan – Hindistan turu fotoğraflarımıza bakıp Türkiye de yaşadığınız için 1000 kere şükredebilirsiniz 
selamlar

@Adm Sglm

Biz onlarcasında geçtiğimiz halde, bisiklet alt geçidi kelimesi hala garip geliyor .
selamlar

@Melih Bilen

İneklere klasik müzik dinlettiklerini duymuştum.
Sonuçta Türkiye’nin 16 da biri büyüklüğündeki bir ülke sadece tarım ve hayvancılık ithalatı ile Türkiye yi geçebiliyor.
Selamlar

@Cüneyt Günay

Teşekkür ederim Cüneyt bey.
Cüneyt bey burada mısınız ? :) :)

@RAHMİ

Teşekkür ederim.
Keyif aldıysanız ne mutlu bize.
Selamlar

Yahu kadeşim zaten biz hayattan bıkmışız birde gelip bu resimleri koyup dahada moralimizi bozuyorsun.

Cennet bu dünyadaymışta haberimiz yokmuş

• Beğen
Tepkiler: Gökmen Şenova
@ilker KISA

Afedersiniz.
Yaşam standardının ne kadar yüksek, gelişmişlik çıtasının ne kadar yukarıda olduğunu görünce gerçekten moraliniz bozuluyor.
selamlar

• Beğen
Tepkiler: ali alper uyar
Geri