@Ferhat Özben

Bütün inekler böyle değildi Ferhatcım, arkadaki ineklerde öyle olmayanlardan sanıyorum. Bir cins böyle olabilir. Hiç anlamadığım işler bunlar ama bir kısmı süt için, bir kısmı et için besleniyor olabilir ?
bu kaslı olan et içindir sanırım. Damızlıkda olabilir ?
Neyse hiçbirini möö derken görmediğimiz geldi aklıma şimdi.
GDO lu inek olabilir bunlarda.
@safir_yusuf
Estağfrullah,
Evet haklısınız gerçekten iç çekmeden dolaşmak mümkün değil oraları.
Forumda hepberaber birbirimizi tetikliyoruz, o yüzden buradayız, o yüzden paylaşıyoruz zaten. Ben dışarı çıkma fırsatı bulup , isterse bakkala gitmiş olsun, isterse Çin'e tüm dostlarıma imreniyorum, tek pedal atmak için yanıp tutuşuyorum.
Genelde foruma girdikten sonra gittiğim yer, kondisyon bisikleti zaten

Hepimizin yolu hep açık olsun
Selamlar
@Ali ALTIN
Merhaba,
evet hollanda da hiç tepe görmedik, hiç tepe çıkmadık, Almanya nın kuzeyinde bile çok ( bizim geçtiğimiz bölgede ) az yükselti var.
Hollandalılar da yapay tepeler yapmışlar, arkasındaki suyu boşaltıp toprak kazanmışlar denizden

Burada tarım yapıp, bizim toplam ihracatımızdan daha fazla tarım- hayvancılık ürünü satıyorlar

Ben de katkınız için size teşekkür ederim.:in:
Selamlar
@Fatih Özgenlik
Sevgili Fatih,
sana cevap yazdığımı çok iyi hatırlıyorum.
Elflerle ilgili espri yapıp, şu suluk olayına değinmiştim. forumkolik olmaktan dolayı aynı anda birden çok sayfa açtığım için, sayfayı göndermeden kapatmış olmalıyım. Lütfen kusuruma bakma, yoksa bu kadar geç cevap yazmam özellikle sana ve diğer arkadaşlara.
Öncelikle çok teşekkür ederim.
Evet sırada elf diyarı var gibi görünüyor. Şöyle kuzeyden başlayıp, herhalde avusturyaya doğru ineriz. İçinde Almanya olmayan bir avrupa turu düşünemiyorum zaten.
Ömür boyu beraber pedal çevirme dileğin için ayrıca teşekkür ederim. Artık 3 kişiyiz bildiğin gibi.
Kıskanmış değilsindir dostum , imrenmişsin diyelim.:in: Suluk konusuna gelince, her gün su alıp ufak suluklara doldurmak yerine su şişesini takmayı uygun gördük çünkü. Suyun içindeki su, pet şişeden ucuz. yani şişeyi atarsanız , yolculuk boyu yüzlerce şişe aldığımız dikkate alındığında depozito parası çok yüksek tutacaktı. bu sebeple şişeleri bir sonraki markete kadar taşımak zorunda kaldık. kafası yukarıya doğru kadroya sığmadığı için, ağzını suluk kafesinin altındaki boşluğa girecek şekilde koyuyorduk .
Çok selamlar Fatihcim.