Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletle Veliefendi yolunda 3 kişi tarafından darp edildim. -Yardım!-

-Cihan-

Üye
Tepki
21
İsim
Cihan Y.
Bisiklet
Giant
Bugun saat 00.10 gibi veliefendi bisiklet yolunda parketmis araci hop diye bagirarak uyardım sonra yoluma devam ettim . Arkadaşımla yolda seyir halindeyken önüme kırdı ve 3 kişi birden arabadan indi . Şahıs ilk arkadaşıma tokat attı sonra bana saldırdı . Yerde baya hırpalandım . Sonra iki araba gelip şahsı uzaklaştırmaya çalıştı bu sefer üstüme yürüyüp tehdit etti ve kaçtılar.

Polis cagirdik karakola gittik hastaneden darp raporu istediler . Bu saatte alamayacağım için geri dönmek zorunda kaldım . Ne yapmam gerekir yarın darp raporunu alabilirmiyim . Yanlarına kalmasını istemiyorum ..

Dosyalar

• Screenshot_20170813-002832.png
    Screenshot_20170813-002832.png
    72,5 KB · Okunma: 372
  • 20170813_003959.jpg
    1,4 MB · Okunma: 202
Scudo
Geçmiş olsun, darp raporunun saati mi olur bence her saatte alınabiliyo olması lazım. Geç değil daha, al darp raporunu, plakayı zaten bildiğini varsayıyorum, dilekçeyi yazıp ver savcılığa, gerisini onlar düşünsün.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Canınızdan olmadığınıza şükredin bence. Ve yaşınız küçükse bu ülkeden bir an önce gitmenin yollarını arayın. Kibarlık ve insanlık bu ülkede neredeyse bütün kesimlerce küçümsenen ve aşağılanan bir şey. Kabalık ve hanzoluk yine bütün kesimlerin ortak değeri.
İstisnalar kaideyi bozmuyor arkadaşlar, toplumumuz bu.

@-Cihan- adli tıptan alabilirsiniz diye düşünüyorum. Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim ülkemizin polisi bildiğin karakoldan kovdu beni . Argolu olarak uğraşma git dedi . Bu ülkeden birşey beklemiyorum artık

Adli tıpla filan işi yok. Acile gidiyorsun kavga olduğunu söylüyorsun otomatikman adli vaka yapıyorlar. Adli vakaya adli tıpçılar bakmaz. Acil doktoru gelir muayene eder bulguları yazar. Sonra hastane polisi gelir ifade alır. Niye alamam dediğini anlamadım arkadaşın. Bir an evvel al sonrası geç olur.

Hocam acilden hemen veriyorlar yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ya harbiden iyice yoldan cikti bu keko takimi :( Yok mu bu serefsizlere kisas uygulayacak babayigit birileri ? Ne desem bilemedim . Cok gcmis olsun

Bi sağlıkçı cevap versin lütfen.

Kavga sonucu taraflardan biri darp raporu almak istedi yanımda acil den.

Adama git polise şikayet et onlar dan bi belge al gel verelim dediler .D

@-Cihan- polisi savcıya şikayet edersin adliyeden bir dilekçe ve polisin kimliği ile kimliği bilmiyorsan da olayın geçtiği karakol ve olay saatinden görevi dikkate almayan memurlar ortaya çıkar. sonunda sana yalvarır hale gelirler ben ettim sen etme diye. ama sen olayın üzerine gitmezsen burada kalır. geçmiş olsun.

Yav bunlar gizli bir cemiyet mi kurdu hepsi bizlen uğraşıyor. @-Cihan- hocam geçmiş olsun. Resmen adam yaralama var!

Tekrar geçmiş olsun

Geçmiş olsun.

Sana ilgi alaka göstermeyen polis memuru için, emniyet müdürlüğünün (link) gerekli işlemleri yapabilirsin.
Tarih ve saati açıklamana yazarsın. Hangi tarihte hangi polis memurun görevli olduğu belli sonuçta.

Emniyet müdürlüğünün bu sayfasının çalışmadığını düşünmeyin, haftalar sonra bile olsa bağlı olduğunuz karakola ihbarınız ile ilgili bilgi geliyor. Daha sonra ifadenizi almak için sizi çağırırlar.

Ayrıca işleminiz hakkında size mail ile bilgi veriliyor.

Herhangi bir devlet hastanesine git Bakırköy Sadi Konuk yakın, raporu küt diye alırsın bu işin saati yok artı şikayetçi olmak içinde illa darp raporuna gerek yok karakoldakiler çayları muhabbetleri bölünmesin diye sallamış seni. Raporunu al marmara forum arkasında adliye var nöbetçi savcıya git olayı halledersin

Geçmiş olsun. Ben kapı açma kazası yaşamıştım. Gece vaktiydi. Ertesi gün acile gittim. Trafik kazası diye rapor tuttular ve acilde halihazırda bekleyen polis memuruna yönlendirdiler. Polis memurunun odasında son rapor düzenlenip istersen şikayetçi olabilirsin diye tarafıma verildi. Yani acilde polis var. Acil doktorlarına darp denilirse ona göre polise sunulacak şekilde rapor tutarlar diye düşünüyorum.

Not: Her acilde polis olmayabilir. Gazi Hastanesine gitmiştim. Büyük hastaneler için olabilir polis bulundurulması.

Diğer taraftan emniyette amir falan bir tanıdığınız olsa veya yüksek bir yerlerde sanki işiniz hemen çözülür gibi. Bu adam bulup iş yapma olayları canımı sıkıyor bu aralar neyse girmeyeyim.

Ülkede bir çok insanın psikolojisi çeşitli nedenlerle bozuk. Bisikletle bizi görenler şımarık zengin çocuğu gibi görüyor. Sanki dertsiz tasasız insanlarmışız, almış bir bisiklet hayatı tınlamadan takılıyormuşuz gibi görünüyoruz. Aslında evet bu doğru ama bu bisikletin vermiş olduğu o anlık bir rahatlık sadece, bunu anlayamıyorlar. Herhangi bir anlaşmazlıkta da malesef bize olan kıskançlık ve kinleri ortaya çıkıyor. Benim gözlemim bu. Tabii tüm insanlar böyle değil. Tüm sıkıntılı süreç geçiren insanlar bu şekilde davranmıyor. Hoşgörü ve saygı lazım. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri.

Tekrar geçmiş olsun.

Geçmiş olsun..
Arkadaşınız umarım hanım değildir.
Diğer durumda üçe iki çok kötü bir oran değil..
Muhtemelen alkollüydü düdükler..
Sele borusu sadece üstüne sele bağlamak için mi için var?
Allah ne verdiyse girilecek zamanmış..

Ancak gece yarısı içi it sürüsü dolu bir arabaya (muhtemelen tofaş!) bisiklet yoluna park etti diye de erkeklik yapmak gereksiz aksiyon getirir.

"İte dalaşacağına çalıyı dolaş"

karakol yerine en yakin devlet hastanesine gidip rapor almak. devlet hastanelerinde polis bulunur her daim.

Geri