Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletlerinizi başkalarına veriyor musunuz?

Geçen gün bir komşum:-Benim arkadaşlar "Marmara Granfondo" yu organize ediyor.Beni de davet ettiler.Senin bisikleti alıp gitsem nasıl olur?- dedi:mad::ckskc::krktm::aglyrmngaa::acpsnr:
Uygun bir dille bisikletimin bana özel,beden ölçülerime göre ince ayarları yapılmış,benim için çok değerli olduğunu açıklamaya çalıştım...Tabi kendince bozuldu ve kuyruğu kıstırıp gerisin geri döndü..
Buradan tüm komşi ve arkadaşlara ibretlik olsun:koptum:

Scudo
hocam iyi bir tüyo oldu bu. ama ben direk olarak nasıl denir diye düşündüm. korktum kendimden. ben böyle bişeyi nasıl düşünebildim diye.:)

Birkaç kere verdim bir aynakol ve bir zincir kaybım oldu.Çok yakınım hariç vermem.Kusura bakmasınlar.

Evet, yol bisikletimi de tur bisikletine çevirdiğim şehir bisikletimi de arkadaşlarıma veriyorum istediklerinde.

• Beğen
Tepkiler: Ronin45 ve Homer
isteyen herkese vermem , sevdiğim insanlar vardır bir telefonumla beni içinde bulundugum zor drumdan kurtarabilecek yarın bi fün işimiz düşer hesabı yaparım değer verdiğim insanlar bana darılır vereceğim insanalr zaten bell dir ya 2 ya 3 kişidir onlarada güvenerek veririm gelelim diğerlerini sevmediklerim bisikletime dokundurtmam bile sıkıyorsa gelsin dokunsun üzerine dayayacak hele sen benim bisikletimin üzerine dayayacaksın hadi ya :D

Tanıdığım bisikletli çevresinden bildiğim kişiye verebilirim.
İşyerinden bir arkadaş birkaç saatliğine gezmek için istemişti (tabiki kabul etmem imkânsızdı). Bisiklette durduğum yerde bir hareket gösterdim, bu hareketi yap dedim, akşama kadar gez... o_O
Başkası, bisikletini kullanmamı isterse vites dahi değiştirmem.

@Cosmic camel
Bisiklete göre değişiyor işte sende 50 lira masraf çıkar başkasında karbon maşa parçalanır...

Kesinlikle vermem verdim bisikletin içine etti konuyu açan arkadaşın bisikletin de olan sorunlar bende de oldu pedaldan ses geldi Allah tan bisiklet 400 TL lik bir şeydi de fazla canım yanması şimdi vermem CARRARO Big 927 var bir arkadaşım ve profesyonel bisikletçiler hariç vermem

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Paylaşamıyorum...

Arkadasla arada bisikletleri degistiriyoruz :)

Bir tur bineyim diyene önce soruyorum nereyi turlayacaksın diye. Bu ara turcular çoğaldı biliyomusunuz.

Ben uzun zamandır bisikletimi başkasına vermiyordum ama bunda bir kaç gün önce bir arkadaş çok rica etti bende bir şey olmaz diye verdim(keşke vermeseydim:() sonra tam caddeye çıkacakken arkadaş bisikleti her halde çok hızlı sandı arabaya kafa tuttu vallaha araba altına alıyordu(yureyim ağzıma geldi) o günden beri kimseye vermedim vede vermeyi düşünmuyuorum

• Beğen
Tepkiler: metegur
titiz, iyi bisikletten anlayan ve empati kurabilen arkadaşlara bisikleti veririm ama öyle biri yok ;).

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Paylaşmıyorum, o sadece benimm :cool::D

Tabiki de kimseye vermiyorum. ;)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hepsini mekanı cennet olsun..Atalarımız ne güzel söylemiş AT AVRAT SİLAH emanet verilmez.

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
Geri