Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklette çizik kalemi işe yarar mı?

ByJaweL

Üye
Tepki
0
İsim
Erdem Onur Balcı
Bisiklet
Whistle
Bisikletimin Markasi Whistle 1.500 tlye aldim bisikletimin ust kadrosu cizildi boyasida mad boya Acaba cizik kalemi araclarda kullanilan ise yararmi derin deyil cizil elimi ustunde gezdirdimde de hissedilmiyo cizik ama cizlmis iste :)

Scudo
Çizik kalemi ile ilgili bir fikrim yok ama bisiklet bu sonuçta ne kadar uğraşsanda çizilecek :D
@ByJaweL zaten bir yerden sonra çizilmesi umrunda olmucak.

• Beğen
Tepkiler: ByJaweL
@ByJaweL

Çiziğin derinliği nedir? Arkasındaki boya rengi? Mat/Parlak ? Çiziğin bir resmini gönderebilirsen ne yapılabilir bir yorum yapabilirim.

çizik kalemi aldım 2 3 sene önce yeni çıktığında birsürüde para verdim dolandırıcılıktan baska birşey değil işe yaramıyor şimdi 5 liraya satıyorlar :D çok ince kılcal çiziklerde anca işe yarar

@ByJaweL ben oje ile yaptım ama çizik kalemi de iş görebilir aldığınız yere sorabilirsiniz

Pherkese cok tesekkurler ediyorum cizigin resmini aticam simdi:harika:

20151109_191209.jpg 20151109_191209.jpg 20151109_191205.jpg 20151109_191205.jpg 20151109_191205.jpg
Yesil yerin ustundeki ufak cizikler

Dosyalar

• 20151109_191158.jpg
    20151109_191158.jpg
    104,9 KB · Okunma: 6
bu ojeyi hanımların makyaj malzemesi satılan yerden mi alacas o_O

• Beğen
@ByJaweL desene işimiz zor.
ne diyipte alalım şimdi.
kız arkadaşıma sihah oje alacam...
yada gerçeği mi söyleyelim.
sizin ojeyi ben bisikletime kullanacam...
:krsn:

Ya arkadaş onlar çizik değil nazarlık. :)
Takmaya değmez... Şu çizik kalemlerinden ben de almıştım. Arabada işe yaramayınca bisiklette de deneyeyim dedim. Bisiklette hiç işe yaramadı. Topu topu kılcal cila çiziğini kapatıyor. O tip çizikler zaten pasta-cila ile kapanıyor hatta oto boya koruma yaptırınca daha derinleri de kapanıyor.

Bisiklete oraya pasta cila yapsam kapanirmi

@Serden Us yalnız benim almam lazım. benimkinde nazarlık gibi değil. insanda olsa kan kaybından öldürür yaralar var :D

• Beğen
Kusura bakmayain bisiklette takinti yapti cizik :)

Pasta cjla ile kapaniyorsa nerde yaptirabilirim boyasi mad ama ginede ise yararmi

@chnkrmz Bir seferinde kendim gidip almıştım. Siyah arıyordum. Parlak siyah çıkardı önce. Fırsat bu fırsat dedim, daldım hemen konuya "bisikletteki çiziğe süreceğim, mat siyahı var mı?" şeklinde. :) Diğerlerini anneme aldırmıştım ama yine gitsem alırım sorun olmaz. :D

• Beğen
Tepkiler: ByJaweL ve chnkrmz
İlk olarak sabunlu bez ile sil, durula kurula ardından alkolle. Bunun ardından kalan çiziğe ince pasta uygula sakın kalın numara pasta kullanma ve pamukla sil. O derinlikteki çiziğin kalmaması lazım Halen derin çizik kaldı ise 2000 numara veya daha üst numara su zımparası bir parmak kes ıslat BASTIRMADAN çiziğin üzerine uygula.

Tüm bu işlemlerde püf nokta ağır dairesel hareketlerle KESİNLİKLE BASTIRMADAN uygulama yapmak.

Geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz ve ByJaweL
Geri