Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklette tam gaz mı gidersiniz yoksa sakin sakin mi?

bisiklette sakin mi gidersiniz ,hızlı mı ?

• tam gaz giderim

• sakin sakin gider etrafa bakınırım

• Toplam katılım
    30
  • Anket kapanışı .

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
bazı sürücüleri görüyorum tam gaz gidiyorlar ,bazılarıda bakına bakına siz nasıl gidersiniz ? ben orta hızda 15-20 km gibi süratle hem bakınarak hemde yol alarak giderim

Scudo
Eğer rüzgar arkadan esiyorsa artık allah ne verdiyse,ama rüzgar karşıdan esiyorsa bazen zorlarım bazen yavaş yavaş giderim.

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
Yorulana kadar tam gaz, ondan sonraki hızım enerjime bağlı.

• Beğen
Tepkiler: Tunakan Önen
Bende genelde 20-25 km civarında giderim. Hafif aşağı eğimli yol denk geldimi 50 km civarınada çıkarım. Konuya bir eleştiride bulunmak istiyorum bisikletten bahsederken tam gaz kelimesini kullanmasaydınız keşke. :). Tam pedalda olmuyo ama :D

Benim için 3 şeye bağlı: Rüzgar olmayacak, yol boş veya az kalabalık olacak, asfalt kalitesi iyi olacak. Bunlar varsa yol benim. :D

• Beğen
Tepkiler: Tunakan Önen
terlemek istenmiyorsa... performans yapılmayacaksa... acelen yoksa... gerçekten kafa dağıtmak ve bisiklettin zevkini çıkartmak istiyorsanız çevrenize baka baka sakin sakin gitmek en iyisi.... :)

• Beğen
Tepkiler: FelixTheCat
@hakan aydın55

aynı benim sürüş kafam tabi aşırı yavaşta gitmem ,bazı adamlara bakıyorum eğmiş kafayı tam gaz gidiyor :D

@Emre İgdelioglu

katılıyorum. düz yolda emniyet şeridinden 28km hızdan inmem, bunu prensip edindim :) max pedallarım :)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
25-30 Düz yol. Asla yavaş sürmem. Yani bisiklet sürerken mıymıylık yapmanın anlamı yok. Yani TAPA GAZ :D

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
bisiklete olan hevesim arttıkça, antrenman programı arar oldum internetten. geçenlerde şöyle birşey bulmuştum mesela:
(link)
8 haftalık bu antrenman programında hafta içi 1-2 saat, hafta sonları da 3-4 saat olacak şekilde antrenman düzeni var. pazartesi-cuma tatil :)(veya cuma çok yavaş,rahat tempo)

örneğin pazartesi, 1sa 15dklık bir antrenman önerilmiş, base sürüş (normal tempo) yapın, araya 3 adet 15er dakikalık tempo ekleyin diyor :)
sorduğunuz soru, beni hangi evrede gördüğünüze bağlı muhtemelen :p
örneğin cuma görürseniz, beni sollayıp geçeceksiniz muhtemelen. (evet ben dinlenirken beni geçen mtbler moralimi bozuyor :))
fakat perşembe görürseniz, yanınızdan 40-45 ile geçicem belkide :)

özetle, herkes her zaman aynı tempoda sürmez

Arkadaşımla tur yaptığımda yavaş yavaş gidiyorum ama normal bisiklete bindiğimde tam gaz giderim..

bizim antremanlarda 70 km ye eşdeğer etabta tam gaz gidilir ve antreman biter böyle epey çalıştık ekip ile .faydası evet gelişme sağlıyorsunuz ,şile rampaları ve bıçkıderenin 13 eğimleri tam gaz devrilir ,rampada süratli çıkmak oldukça güç tabi ama kondüsyon artıkça vız gelir tırıs gider size, her işin başı antreman ve ter dökmek ise başarılmayacak bi olay yok,
etap toplamı 100 km bunun 51 km sinde tam gaz gidilir geriye kalan 49 km de ise tempo düşer lay lom lom olur .....51 km düz yol değildir 5 adet şile rampası ve bıçkıderenin göçbeylinin 13 eğim rampaları vardır ,bura 70 km düz yola bedeldir..

@Kudret Kurtcebe

kudret abinin turlarına katılmak yürek ister :D 1 kez katıldım bidaha da ortalıklarda görünmedim farkettiyseniz :D:D

@Lammarth

serkan tekrar gelirsin çalışma yaparız ,sen ben barış ile o gün şileye çabuk varmış idik toplam 7 rampa devrildi ,ama sonrasında bir çok rampa devrildi..evet darlık çok sıkı bir etap 200 km ye eşdeğer ora ,,

yolun önemli bir kısmında trafik, bozuk zemin, trafik ışıkları vs. nedeniyle hızlı gitmek mümkün olmuyor zaten. kısıtlı bulabildiğim güzergahlarda ise düz yolda 35-40, yokuş varsa maksimum 50 (fazlası tehlikeli bana göre). rüzgar karşıdan estiğinde tüm ezberimiz bozuluyor orası ayrı konu :) (güzergah karaköy-sefaköy)

Frensiz bmx bisikletimle yardırarak giderim

@Emre GÜLEN
'son sürat mi gidersiniz' diye sormak uygun olurdu zannımca.

Fırsatını buldukça son sürat gitmeye çalışırım. Yüksek Kadans Her Derde Deva İmiş konusunu okuduğumdan beri pedala mümkün olduğunca çok yükleniyorum.

Geri