Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletten düşerken (uçarken) yapmanız ve yapmamanız gerekenler

En son ne zaman "uçtunuz?"

• Bugün!!!

• Bu hafta!!

• Bu ay!

• Geçen yıl, özledim :(

• Ben düşmem, siz düşün :)

• Toplam katılım
    321
@CmlCLK teşekkürler, çok şükür o kadar da kötü kavuşmadım asfalta :krktm: Kaza sırasındaki hızım 26.3'müş strava sağolsun. Sonrası asfalt :eek:

hız.png

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Scudo
@Serkan Mıstınoğlu
Adam ''hakiki bisikletçi'' ama havalarda uçuyor..Olaya bak ya:komik:
Ben bu forumun admini olsam,bisikletten düştüğümü söyler miydim acaba:komik:
Geçmiş olsun bu arada..

Bende yaklaşık 50 km süratle dağ yolu rampadan inerken yolun bir anda bozulması ve çakılı,çukurlu,, tozlu topraklı olması sebebiyle çukurlar arasında slalom yaparken bisikletle beraber sola devrildim. Arkadan gelen arkadaşlar 6-7 takla attığımı söylediler gözümde gözlük ve kask eldivenler hasar gördü hele o gözlük paramparça olmuştu Allah'a şükür ki bir yerim kırılmadı dirseklerim boydan boya sıyrıldı sol dirseğime yaklaşık 2-3 cm taş girdi kemiğe kadar 2 ay bisikletten uzak kaldım115 kiloluk hantal bir adamım Allah beni çoluk çocuğuma bağışladı.Rabbim cümlemizi kazalardan belalardan korusun yarayı iyi temizlememişler hala sol dirseğimde ufak taşlar var bir yere temas ederse ağrıyor

Altı ay önce 80 km hızla takla attım 3 kaburga kırığı 1 köprücük kırığı ,bu arada kırılan kaburgalar dan biri de akciğere hasar vermiş, 3 gün göğüs cerrahisinde yoğun bakımda kaldım arkasından 2 ay evde istirahatten sonra tekrar bisiklete başlayabildim şimdi çok şükür iyiyim.

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
@dost acı söyler
Mtb ile downhiller zaten çok riskli hocam, 50km bile yüksek hız bence. Şahsen bu riski almazdım,asfaltta bile 40 ın üzerine çıkınca ortalık yavaşlıyor :p

@İlker Karakuş
Motorlar bile 70 in üzerinde koruyucu ekipmanlar etkilerini ciddi oranda kaybediyor hocam, siz 80 diyorsunuz. :)

• Beğen
Tepkiler: dost acı söyler
Geri