Scudo Sports

bmx alacagım kararsızım yardım ederseniz sevinirim.

ege avcı

Üye
Tepki
0
Bisiklet
GT
street almayı düşünüyorum en son buna karar verdiim (link) param buna yetiyo daha fazla param yok sizce ne yapmalıyım iyimi
firen yok izledigim videolardabunda var sorun olurmu onlar nasıl duruyor ?
bu bmx streetmi ?
saglammı ?
bu fiyatta başka önerisi olan varmı ?
şimdiden teşekkürler forumdaki ilk yazım ...

Scudo
bmx ten anlamam açıkçası ama şunu diyebilirim ki gönlüne gözüne cebine ne hitap ediyorsa onu alın en güzeli odur.moongose iyi bir markadır bu arada,şu daha güzel gibime geldi ne dersin ? :)
(link)

Yukarda yazdıklarımı merak ediyorum genede teşekkür ederim :)

@ege avcı

şimdi şunu söyliyeyim sana dediğin bisiklet bmx tir sağlamdır çelik sonuçta 2-3 zıplamada kırılcak bir bisiklet değil dediğim gibi moongose kalitelidir,sen bmx kullanmayı bilmiyorsan neden alıyorsun bu bir gösteri bisikleti fren olup olmaması ne alaka sonuçta bu bmx alıp gösteri yapıcaksın videolar da izlediğin kişiler de profosyonel sonuçta çoguda fren kullanmıyor
ben frenle duran bmx kullanan görmedim hiç hayatımdada bmx e binmiş birisi değilim. ama sorduğun soru abez,gösteri bisikleti soruyorsun bize alayım mı diye ne işe yaradığını bilmiyorsun,sen mtb al arkadaşım çift amartisörlü frenleri var onların....

illaki ben bunu ögrenicem diyorsan da izle bu videoyu ama ilk baş gidip frensiz bir şey alma 2 freni de olsun ögren
(link)

@ege avcı

evet bmx street, zaten gonderdigin linkte de yaziyor. yine de telefon acip teyit alabilirsin.
bmx ler genelde akrobasi amacli kullanilir.
saglamdir, bildigim kadariyla celik kadrodur.
fren olmaz. genelde arkada fren olur. hic fren ekipmani gorunmuyorsa muhtemelen kontra pedaldir.
bu fiyata baska model bulabilmen icin internetten iyice arastirmani oneririm.

Araştırdım bu fiyata bunu bulabildim sadece teşekkür ederim cevapladınız için :)

Geri