Scudo Sports

Bmx baŞlangiÇ

bertu

Üye
Tepki
0
öncelikle meraba aranıza yeni katıldım.. vidolardan görüp heves etim bmx almak istiyorum gurubum yada kullanan arkadaşım yok tek başıma sürcem tek sürdüğüm için işalah sıkılmam size sormak istediğim GT SLAMMER başlangıç için iyimi fiyatı 682 TL yada bu fiyatlarda daha iyi önere bilceniz bi bmx varmı cevaplarsanız sevinirim

Scudo
merhaba, o bisikleti gördüm şahsen bence değmez ve şunu seçmen lazım street mi flatland mı ona göre al ben şahsen aralık-ocak aylarını bekliyorum 2013ler gelicek beklemeni tavsiye ediyorum sabret biraz =)

teşekürlerde okular açılmadan almam lazım okadar bekliyemem azda sabırsız biriyim :D street yapıcam onu yazmayı unutmusum yinede senin önerebilcegıın bi bmx varmı

bmx kalmadı ki kalanların çoğu işe yaramaz sabret taze alırsın yaza kadar kendini geliştirirsin bende 1.5 aydır o kadar video izledim ki artık bende çok sabırsızım ama sabreden derviş muradını ermiş diye bi atasözü var (=

Selam kardeşm . Ben sivasta oturuyrum. Bende bmx var 180 liraya satıyorum belderia . Profesyonel kadro ve gidon bulunuyor. pegleride veriyorum . Kargo sana ait eğer ilgilenirsen msj atabilirsin . Şuan bisikletin birtek furş takımı iyyi deil . İstediğin renge boyayabilirim cumartesiye kadar renk seçimi yaparsan eğer . Sana bi seçenek daha sunuyuum . orjinal furş takımı var diğer bisikletimde istersen onun furş takımını sana verebilirim onunla birlikte 200liraya satarım bisikleti nası istersen mesajını bekliyorum Başlangıç için ideal o dediğin bisikletten daha iyi olduguna eminim

Geri