B baran efe boratav Aktif Üye Kayıt 18 Ocak 2011 Mesaj 112 Tepki 16 Şehir İSTANBUL/KOZYATAĞI 2 Nisan 2012 #1 arkadaşlar yakında bmx mi yenilemyi düşünüyodum fakat bmx ararken gözüme mtb street girmeye başladı çok fazla iklemde kaldım sizce hangisini alıyım ?
arkadaşlar yakında bmx mi yenilemyi düşünüyodum fakat bmx ararken gözüme mtb street girmeye başladı çok fazla iklemde kaldım sizce hangisini alıyım ?
Enes Düzgören Aktif Üye Kayıt 4 Kasım 2011 Mesaj 172 Tepki 23 Şehir İzmir 3 Nisan 2012 #2 Bmx'i satmayıp onun yanına street alabilirsin. Satıp alcam diyosan street iyidir.
B baran efe boratav Aktif Üye Kayıt 18 Ocak 2011 Mesaj 112 Tepki 16 Şehir İSTANBUL/KOZYATAĞI 16 Nisan 2012 #3 boy falan önemi var mı
D deepsky Üye Kayıt 18 Ekim 2009 Mesaj 62 Tepki 29 Şehir istanbul 16 Nisan 2012 #4 Bi kere şunu söylemek isterim baran bmx ile street aynı anda devam ettirilemez. Birine yoğunlaşman lazım ki ona alışıp o yönde geliştirip güzel ve ağır hareketler yapabilirsin
Bi kere şunu söylemek isterim baran bmx ile street aynı anda devam ettirilemez. Birine yoğunlaşman lazım ki ona alışıp o yönde geliştirip güzel ve ağır hareketler yapabilirsin
Enes Düzgören Aktif Üye Kayıt 4 Kasım 2011 Mesaj 172 Tepki 23 Şehir İzmir 16 Nisan 2012 #5 Boya göre kadro boyları var ona göre araştırıp bakarsın.
B baran efe boratav Aktif Üye Kayıt 18 Ocak 2011 Mesaj 112 Tepki 16 Şehir İSTANBUL/KOZYATAĞI 17 Nisan 2012 #6 zaten alırken altımdaki bmx i satcam her türlü o yüzden sordum yardımlarınız ve yorumlarınız için çok teşekkürler
zaten alırken altımdaki bmx i satcam her türlü o yüzden sordum yardımlarınız ve yorumlarınız için çok teşekkürler
I idris ALYÜZ Üye Kayıt 11 Temmuz 2011 Mesaj 9 Tepki 1 Şehir izmir 7 Temmuz 2012 #7 ikisiylede hemen hemen aynı hareketler yapılıyor. Bazı arkadaşlar street diye trial bisikletler koymuşlar mesela. Farkları nelerdir?
ikisiylede hemen hemen aynı hareketler yapılıyor. Bazı arkadaşlar street diye trial bisikletler koymuşlar mesela. Farkları nelerdir?