Scudo Sports

Borla veya 1054 V Karar kıldım ancak...: Firma???

Tepki
28
Selam dostlar...
en sonunda karar kıldığım iki alternatif var bunlar

Kadro 20" olacak şekilde;
1-Sedona Borla
2-Whistle Miwok 1054V

Borla tercihimde biraz daha ağır basıyor

Sizlere soracak olduğum soru ise şu:
acaba bu iki bisikleti "en uygun fiyata taksitli olarak" istanbulda hangi firmada bulabilirim? Bana firma adı, yer ve fiyat yazabilirseniz çok sevinirim...

(atilla bisikletin %20 indirim kampanyası var fakat taksitli olsun deyince o zaman indirimsiz fiyattan veriyorlar ben de indirimli alırım diye heveslenmiş sonra telefonla arayınca duyduklarıma üzülmüştüm)

eğer güvendiğiniz bir firma ise internet üzerinden de alabilirim yeter ki siz değerli arkadaşların tavsiye ettiği bir yer olsun..

Scudo
Eğer internet üzerinden alacaksan.... Tam olarak bilmiyorum ama İzmir'de Seda Bisiklet var. Oradan sipariş alınabılıyorsa oradan Sedona Borla al derim. Bir kere zaten Borla daha iyi 1054'ten... Yani Borla al ama online alıcam dıyorsan bak Seda Bisiklet'in numarası : 0.232 369 49 79 ara konuş. Bülent Amca vardır büyük ihtimalle şimdi orda ya da eşi. Sana yardımcı olurlar. İyi insanlar. He bakdın siparişle çalışmıyorlar Sundu Bisiklet var. Oradan da alabilirsin.

Seda Bisiklet

Site : (link)

Numara : 0.232 369 49 79

Adres : 1698 Sk. No:16 Karşıyaka / İZMİR

Burada Bülent Amca var. O da çok kral adamdır. :)

Sundu Bisiklet

Site : (link)

Telefon : 0232 441 24 63

Adres : Fevzipaşa Bulv. 1361 Sok. No:6 Çankaya / İZMİR - Türkiye

Sundu Bisiklet'te Lütfü abi var oda iyidir. Yardımcı olucaktır sana.

Bir an ara konuş derim sana... :) İyi günler.

Tandem Bisiklet
Adres: Merkez Mah. Şevki Çavuş Sok. No:8/C

Küçükyalı, Maltepe, İstanbul
Telefon Numarası: +90 216 417 95 16

gürkan abi her konuda yardımcı olacaktır . fiyat olarak daha ucuzunu bulacağını sanmıyorum. aradığın her iki model onda var.

• Beğen
Tepkiler: Caner Can Pehlivan
Az Önce Performans Bisiklet - Ankara'dan 2011 model mavi renk sedona borla siparişi verdim
k.k. ile 6 taksit 540 tl bulabildiğim en iyi fiyat bu idi

Yarın kısmetse elime ulaşacak heyecanla bekliyorum Teşekkürler...

@Doğukan KARBAL

Lütfü değil pardon. Hüsnü. :)

@Caner Can Pehlivan

Merhaba,

Öncelikle hayırlı olsun.

2011 modelini 2010 model fiyatından almışsınız, bende 2011 Sedona 711v almayı düşünüyorum acaba bu denli bir indirim uygulanır mı öğrenmek lazım.:)

Bisikletiniz hayirli olsun. Ben tanirim Sadun abiyi fiyatlari gayet caziptir. Ayrica satis sonrasi hizmeti de cok guzeldir.

@Caner Can Pehlivan

Hayırlı olsun bisikletiniz. 2011 model Borlayımı 540 tl ye aldınız? 2010 un fiyatı o rakam görünüyor int. sitesinde de o yüzden soruyorum. Ben de karar aşamasındayım, eğer söylediğiniz fiyat ise hiç durmayım gidip alayım ben de.

ayrıca telefon mu ettiniz yoksa sizin aldığınız tarihte kampanya mı vardı? fiyat şu an farklı

İndirim peşin alınacaksa yapılır.Ben de bugün kron xc 1000 aldım.850 tl idi fakat peşin 780 tl ye aldım. Taksite indirim yapılmaz biliyorum. Ne kadar da artmış bisiklet fiyatları! dolar 1,54 olunca almış başını gitmiş fiyatlar...

neyse hocam sen aldın artık yarın keyifli sürüşler dileriz.. boşver doları filan.. :))

Geri