Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Brompton artık Türkiye'de

Sinan H.

Katip
Tepki
359
Başlangıç
2012—13
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Cyclist dergisinin Nisan sayısı ile katlanır bisikletin duayen markası Brompton'un (link) aracılığıyla artık Türkiye'de satışa çıkacağını öğrendim ve ilgili sayfayı okumamla Accel Bisiklet'in internet sayfasını kontrol etmem bir oldu ancak internet sayfasında henüz bir açıklama yok, telefonla bilgi aldığımda ise böyle bir karar alındığını ancak satış süreci ve fiyatlar konusunda herhangi bir bilgi olmadığı söylendi, Brompton tarafından Accel Bisiklet'e bisikletler veya fiyatlar konusunda bilgi almak isteyen arkadaşlar Accel Bisiklet'e iletişim numarası bırakabilirler-miş, bakalım Brompton'ların ülkemizdeki fiyatları ne olacak

Scudo
Başlangıç fiyatının 4000 TL den az olacağını sanmıyorum.

Daha resmen çıkmadı ama istanbul'daki kullanıcılar instagram sayfası oluşturmuşlar çoktan :)

(link)

lapierre, brompton, fizik, brooks... Accell çok büyük markaları satıyor aslında ama işte ...

• Beğen
Tepkiler: Onur Ali İmren
Turkiye fiyatinin yurtdisi fiyatindan ucuz olacagi bahsediliyordu bir videoda kendi mudurleri tarafindan. Fikri olan varmi bunla ilgili? Soyle 2 bin TLye verseler 2 tane ayirtirim hemen :)

katlanır sevenlerin hayali :):):)

fakat az çok ekonomi okumuş bir kardeşiniz olarak yorum yaparsam gerek pound değeri,ithal ürün olması,marka değeri,gümrük vs ile birlikte ülkemizde "genel gelir düzeyi ve bisiklet kitlesine göre "çok pahalı düzeyde olacağını düşünüyorum.Ve ingilteredeki ya da avrupadaki fiyat/ nominal gelir karşılaştırması sebebiyle de cep yakacaktır...

Yurtdışı fiyatlarının 900-1000 paund'tan başladığını düşünürsek, 4 bin TL Türkiye için güzel bir fiyat olur.

Brompton sanırım seri üretim ile ilgili kısıtlarından dolayı bu kadar aşırı yüksek fiyatlardan satılıyor; yoksa katlanınca diğerlerinden daha nispeten daha kompakt olmaktan öte bir öne çıkar özelliği yok; buna mukabil daha ağır. Tipik İngiliz tok satıcı yaklaşımı...

• Beğen
Tepkiler: ozansefer
işçiliği boya kalitesi vs. muhteşem. 4-5 liram olsa alırdım

Arkadaşlar brompton un sitesini dikkatle inceledim :) ama kendine bu kadar hayran bırakacak ne var bu bisiklette inanın bulamadım. Sanırım katlandığında dahondan ternden falan daha az yer kaplıyor ki aşırı bir fark göremedim. Çok merak ediyorum nedir bromptonun sırrı :ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: Ehlikeyif
@ozansefer
Benim de söylediğim aynen bu. Ben sitesinin yanısıra, bizzat bisikleti de dikkatli inceledim; kalite olarak eşdeğer bir Tern veya Dahon'dan belirgin bir kalite farkı yok. Üretim sadece İngiltere'de yapıldığı için gider ve maliyetleri Uzakdoğu'da üretim yapanlar gibi düşüremiyorlar, tabii o fark da kullanıcıya yansıyor. Üstüne İngiliz tok satıcılığı ve marka değeri de gelince tabii güzel fiyat değerleri çıkıyor ortaya. Brompton zaten mevcut üretimini o fiyatlardan satıyor; burada satmazsa Avrupa'da alıcısı çok. Bu sebepler ve hitap edeceği çok kısıtlı müşteri kitlesinden dolayı, Türkiye'de de keyfe keder hareket edeceğini tahmin ediyorum...

Not: Bu yazdıklarımdan Brompton'a karşı olduğum anlamı çıkmasın; sevdiğim bir bisiklettir :)

SM-P900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: salvodaze
Katlanır bisikletini bisiklet gezgini bir süredir satıyor diye biliyorum, güzel bisiklet.

Dosyalar

• Brompton.png
    Brompton.png
    23,2 KB · Okunma: 66
Gel brompton gel bir sen eksiktin :)..

Brompton'un en önemli farkı özelleştirilebilir komponentlere imkan tanıması satış esnasında, tıpkı pc toplar gibi seçenekleriniz oluyor, diğer markalar sabit modellere sahipler. Böyle bir seçeneği ve servisi kuramazlarsa -ki kurabileceklerini sanmıyorum- diğer markalardan hiçbir farkı olmayacaktır, aynı kalitede bir ürün için iki katı fiyat hiç cazip değil.

@Ahsen Okyay
Bence o müdüre bir şeyler içirmişler....;):D:hihi::hihi:

Geri