Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Brooks kırmızı sele sorunsalı

Selçuk G

Daimi Üye
Tepki
317
İsim
Selçuk G.
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Katlanır
Merhaba arkadaşlar. Başlığı nereye açacağıma bilemedim oyuzden buraya açayım dedim. Umarım sorun olmaz.

Arkadaslar geçen sele siparişi verdim brooks b17 Red. Sele geldi. Herşey güzel. Ama sele 2016 yılının selesi. Buna takılmadım elbette. Ama Selenin üzerinde ince bi siyah çizgi gibi bisey var. Normalde benim kırmızı deri montum da var. Gerçek derilerde böyle “hare”ler olabiliyor. Bunu biliyorum falan bu çok farklı duruyor. Sanki biri kalemle çizmiş gibi. İndirimden 315 e aldım. Sizce geri vermeli miyim (değişim olmuyor malesef çünkü başka Yok) yoksa böyle mi kullanayım? Siz saygıdeğer arkadaşlarımın da bi fikrini sorayım dedim. Teşekkür ederim. Saygılar

b68061e4231912c468585997bbc365fb.heic

7b5a01df6360f9b302745872352096e7.heic

e4d1a217349099818716b6c727b94bb0.heic

f75233d85b8e9a4ca3fe24388c9a01db.jpg

“Sent via Tapatalk with iPhone”

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Brooks un kurumsal sitesine yaz bakalım normal mi bu durum.
Markanıza güveniyorum de bakarsın bi güzellik yaparlar sana.

(link)

• Beğen
@Velespitli Seyyah

Evet Hocam buda öyle ama şansa iste göz önünde bi yerde. Bilemedim ne yapsam. Fazla titizlik de iyi olmuyor insanın kafasına takılıyor

• Beğen
@Yusuf'san

Eyvallah hocam. Ama geri vermeye karar verirsem sitesiyle uğraşmandan para iadesi de alabilirim. Göz önünde bi yerde olamasa iyi olacaktı ama bilemiyorum ya ne yapsam. Böyle mi kullansak acaba

• Beğen
Hocam bence hiç takılacak bir şeye benzemiyor zaten indirimden almışsınız bence takmayın kafanıza zaten kıçınızın altında kalacak :D

@Gökhan Selçuk dostum onu bir fakire ver. Yenisini siparis et. Titizlik her zaman iyi degildir demek istiyorum :) Kesinlikle eger genelde boyle iseniz hayatiniz cok zor olmali :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve BugAdam
@Rip

Ulan her yerde böyle denyolar olmak zorunda mi? He kardeş göt önü. He kardeş, senin bindiğin gibi götümle biniyorum. Oldu mu. Bi bitmediniz aq

• Beğen
Tepkiler: Rip
@Gökhan Selçuk hocam ben sizi anlıyorum sonuçta sele için 300 tl gibi bir rakam veriyorsunuz ( bu bence Türkiye ortalamasına göre yüksek bir rakam sadece sele için ) ve sorunsuz olmasını istiyorsunuz. Ama şöyle düşünmek lazım belki o çizik olmasaydı ama ilk binişinizde pantolonun bir tarafı takılıp çizseydi de olabilirdi. Kullanıma bağlı elbet olacaktır bu tip sorunlar.

Sizi mutsuz edecek ise bence iade edin. Başka bir yerden alın. Belki aynı indirim olmayacaktır ama hiçbirşey sizin mutlu olmanızdan önemli değil sonuçta.

@Gökhan Selçuk
bence hiç sorun edecek bir şey değil ama şimdi bir kere oraya takıldınız mı gözünüz hep oraya gider büyük sorun gibi olur.

Konuda, ilkten selede bir kusur var bilin bakalım, diye sorsanız.

Muhtemelen gelecek cevaplar:
1) Çakma ürün
2) Rahat değil
3) Küçük veya büyük
4) Metal raptiyeler vücudu tahriş ediyor
5) Ufak siyah çizik (sizin belirttiğiniz)
6) Renk farklılıkları
7) 3 delik var ve deliklerin ebatları veya hizaları kusurlu

Siz söylemeseniz, kimse o küçük çizgiyi önemsemezdi...

@Gökhan Selçuk

He kardeş bitmedik.
Siyah çizgili kırmızı Brooks sele için dua varmış onu oku geçer diyolla.
Öncesinde nefesi kuvvetli bir anglosakson papazın elinden Shetland Adaları'ndan tutulma morina balığı havyarı yutman gerekiyormuş.

• Beğen
Tepkiler: cihataktag
Hic bir sey olmaz iyi fiyata almissin kullanin

• Beğen
Tepkiler: Selçuk G
Çok takılmayın hocam olur o kadar nazarlık olsun. Bende b17 standart kullanıyorum fakat siyah olduğu için buna benzer bir çizik yok ya da görünmüyor olabilir. Fiyat olarak da gayet iyi, bu yıl satışı yapılan ürünler 400lira'nın üzerinde.

Sıkmayın canınızı, yazılan olumsuz şeylere de takılmayın.

• Beğen
Tepkiler: Selçuk G
İlave olarak brooks markasının kullanım kılavuzunda; "deri üzerinde ki (sele üzerinde) küçük çizik ve renk farklılıkları olabileceğini, derinin oluşum sürecinde renk tortularının kalabileceğini bu durumun deri hatası olarak kabul edilmediğini" yazmaktadır. Kendilerine bu durumu ulaştırmanız durumunda brooks firmasının size vereceği cevap kılavuzda olduğu gibi olması kuvvetle muhtemel. :rolleyes:

İçiniz rahat olsun diye araştırdım, yazdım. O çizgiyi bir defoymuş gibi değil de, derinin bir parçası olarak kabul edin. Güzel günlerde kullanın.

Yorumlar icin teşekkürler arkadaslar. Madem öyle değiştirmeyeyim. Kullanayım gitsin. Dediğiniz gibi Zaten yıllar geçtikçe deforme olacak. Yorumlarınızla fikir verdiğiniz için teşekkür ederim [emoji1374] [emoji5]

Geri