Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bsa ve bb30 göbek hakkında

Eren T.

Üye
Tepki
8
bsa ve bb30 aynakol göbekleri hakkında neler biliyorsunuz bu setteki hangisidir (link) benim bildiğim hollowtech II ama alıcağım kadroda bsa ve bb30 seçeneği var hangisini seçmeliyim ?

Scudo
Merhaba,

Ben BSA olacak şekilde almanı tavsiye ederim. Bu konu üzerine bayağı araştırdım.

BSA nın kesinlikle daha stabil olduğunu söylüyorlar. BB30 ve PF30 un bazı avantajları yok değil bu arada.

Fakat hala stabil değil. Özellikle BB'in işçiliği iyi değilse sıkıntı yaratma ihtimali yüksek.

kadronuzu BSA uyumlu sipariş etmeniz gerekecek. çünkü braketiniz Hollowtech II Bottom Bracket SM-BBR60 BSA. ultegra 6800 serileri BSA sanırım.

Hollowtech II, BSA oluyor, hatta 24x1.37 yazar.

alacağım kadro hong fu olucak çin'den geliyor kalıpları canyonla aynı nerdeyse alanların pek bi şikayeti yok şimdiye kadar gordüğüm tek olumsuz haber farklı geometrili düşük karbon modelli bi kişinin çok yüksek bir hızda havalanıp yere sert konması sonucu şaft borusunu kırması benim sorum bsa veya bb30 dan herhangi biri hollowtech II ye uyumlumudur uyumlu ise ultegra 6800 aynakolda hangisi daha sorunsuz/performanslı çalışır ?

Geri