Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme B'twin Alur 700 Yol Bisikleti

Decathlon da nerdeyse tüm ürünlere zam yapılmış. Benim açımdan yavaş yavaş cazibesi gidiyor. Zaten çoğu ürünü kendi üretimi markası kalitesi belirli seviyede olan mamuller.

Scudo
Karbonunu almak istedim ama fiyat biraz yüksek geldi. Btwine değer mi?

@S.Koca
Insanda biseyler aliskanlik etti mi zor oluyo ornek olarak v fren hastaligi o freni seleye yakin gormek daha cok guven veriyo ha bide camurdan daha az etkilenme olayi var

Fiyatı düzeltilmiş ve yurtdışındaki fiyata paralel hale getirilmiş. 2.699,95TL.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Onur Ali İmren
ben yorum yaptıydım fiyat ile ilgili,daha yayınlanmamış..

müsaadenizle. ben anlamadım şimdi! 3599 dan 2699 a nasıl bir sert düşüş bu. birde bu decatlon bir modeli. mesela triban 500 sora setli olan 48 beden 1199 lira. aynı şekilde yine triban 500 adıyla. maşası çelik üstelik aynı ismi değiştirmeden .güya 1599 dan 1199 a indirilmiş fiyatı. fiyat politikaları berbat anladık kur farkı falan ama. modeli tam anlamıyla eşşekten düşmüşe çevirmişler! donanım yerlerde milleti enayi yerine koymaya başladılar.

Bu modeli almayı planlıyorumda M bedeni yok :D

Btwin fiyat politikasını anlamak çok zor değil. Bence istedikleri satış oranına ulaştıklarında fiyatları aşağıya çekip ürünlerinin piyasada daha çok dolaşmasını sağlıyorlar. Bu politikanın temel prensibi piyasada kendine yer bulabilmek. Ancak bu bisiklet güzel olmakla beraber bence gereksiz pahalıydı. Bundan sonra alacak arkadaşlarımıza hayırlısı olsun. Sağlamlık açısından btwin e laf yok. :)

( alur 700 ) ( salcano XRS030 TIAGRA 2015 ) model yerine tercih edilebilinir mi ?

@einhander

aralarında 1000 TL fark var. biri tiagra biri 105 setli. sadece 105 var diye 1000 TL fazladan verilir mi? veren verir ama ben çok çok gereksiz buluyorum. onun dışında 030 da lastikler continental, jantlar shimano 501, sele, sele borusu, gidon ve takımı ritchey. yine alur daki gibi maşa karbon. sanırım alur un aynakolu da btwin. yani eksi bir yön daha. full 105 setten kaçmışlar. bu özellikler göz önüne alınınca 030 tiagra çok çok önde. karar sizin.

bence triban 520c bu senenin fiyat/performans ürünü ayrıca çamurluk ve bagaj da takılabildiğini düşünürsek bu fiyatlardan iyi satar.

valla ben aldım arkadaslar ayın 19 da ıkı ay olacak nazar degmesse cok hos rengi akısı jantların akısı yalnız ıcınden cıkan ısıklar cok komık ata sınek konmus gıbı ben tavsıye edrım. lastıklerım daha keyfını suremeden yanaklarından catlama yaptı musterı hızmetlerı yenısını yonlendırmıs bakalım ne zaman gelecek.

@Namık incekara mağazadan mı aldınız yoksa internetten mi ? Eğer mağazadan aldıysanız Ultra 700 modeli hakkında bilgi sahibi misiniz ? Bu model stoklarda var mıydı ?

sırf bu bisiklet için kalkıp istanbul a gittim ama gittigim magazada stokta yokmus. geldım netten aldım. butcem bukadar falandı zaten @bzc

Geri