Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

b'Twin Fit 3 ve 5 kullanıcıları

Üzerinde gelen lastikleri 3 senedir kullanıyorum. Arka lastik ancak bitti. Fakat erimeden dolayı değil, janta giren tırnak bölümünün hemen üstünden ipleri çıktı. Belki bir 500 KM daha yapar ama riske etmek istemiyorum, değiştireceğim. Ön lastik birkaç hafif derinlikte kesik haricinde gayet sağlam.

@EK-73 Kolay kolay eskimiyorlar :)

Scudo
Bence lastikler gayet kaliteli...

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Şu an İzmir decathlon'a fit 700 diye satılan Karbon kadro, maşa 105 aktarıcılar ve dropbarlı Btwin mach 700 var. 3.600 tl. 8.2 kg. Tüm teller kadro içinden geçiyor...yani güzel ama bizim fit 5 lerden sadece 2 kg daha hafif. Bu fiyat çok fazla. Sadece karbon kadro için bu tutar çok fazla...tamam 105 aktarıcılar güzelde ama pahalı. ..

Fit 5 flat bardan drop bara dönüştürmek istiyorum. Gittiğim bisikletçi, bu fitness bisikleti yol bisikleti değil. Geometrisi farklı dedi, kıl oldum. Fit 500 Se var. Ingiltere 500 £ altı, 2014 yılın yol bisikleti seçilmiş..? Nasıl da fitness bisikleti oluyor. Aynı kadro. Bilgisi olan var mı ?

Evet doğru Triban 500 se. Ama fit 3 ve 5 ile aynı kadro değil mi ?

Fit 3, Fit5, Triban 3, Triban 5 aynı kadroyu kullanıyor.

Osman Bey, dönüşmez diye bir şey yok. Ben dağ bisikleti parçaları olan Fit 3'ü dönüştürdüm. Fit 5'te Sora sistem olduğunu biliyorum. Sizin tek yapacağınız dropbar gidon alıp STI kollar takmak. İşiniz daha kolay.

Hatta Yiğit Bey'in gösterdigi konuya mesajınız da vardı. Microshift kolları istemiştiniz. Ben bisikleti yol bisikleti halinde satım. Buraya da bilgi olarak geçeyim.

• Beğen
Tepkiler: Osman Atasoy
Uğur dönüştürdükten sonra niye sattınız memnun kalmadınız mı ? Kadro boyu 60. Nornalde büyük ama Btwin de normale göre bir iki numara küçük düşünmeli, yani 56 gibi...Drop bar sırıtıyor gibi olacakmış gibi geliyor bana. Bilgiler için tşk. Bakacağım artık. Yaparsam kesin burada paylaşırım.

Yo hayır, çok memnundum. Hatta kıyamayıp satıştan çekmistim. :) Ama Triban 3'ün beyaz kadrosu cok güzel görünüyordu.

Dropbar aksine hic siritmadi. Bence daha bile güzel oldu.

• Beğen
Tepkiler: Osman Atasoy
İşte bu. Bende güzel olacağım tahmin ediyorum. Göreceğiz bakalım...

• Beğen
Bende almayı düşünüyorum bir worum var sadece 51cm var stoklarda 51cm kullanan varsa aranızda jant olcusu kaç soyleyebilirmi? Ayrıca 60-80km turlarda nasıl?

Fit 500 bu arada dusundugum

@abdullahgurel92 51 ve altı 650c lastiklerle gelir. 700c lastik istiyorsanız en az 54 kadro bakmalısınız.

Abdullah Bey. Kadro boyu olarak Uğur beyin de söylediği gibi size uygun boyda almanız önemli. Btwin kadro boyları normale göre biraz daha küçük. Örneğin benim bacak iç boy 82cm ama Fit 5 kadrom 60...

• Beğen
Ürünün stokta sadece 51 kadrosu var boyum 168 ama 26jant istemediğim için sanırım başka model bakmalıyım

Fit3-5 zaten 28 jant. Sadece kadro boyu 54 den küçüklerde 26 jant ve 28 takılamaz.

• Beğen
Geri