Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Btwin (GIYO) Maşa ve Amortisör Pompası

Tepki
68
İsim
Bibisiklet
Başlangıç
1992—93
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Selam arkadaşlar Youtube BiBisiklet kanalımda da incelemesini yaptığım Decathlon Btwin 940 Maşa ve Amortisör pompası ile ilgili videoyu sunuyorum. Pompa gelince fark ettim elimde bulunan Giyo marka pompa ile birebir aynı ürün. Pompaların ikisi de iş görüyor, ikisi de aluminyum malzemeden üretilmiş ve sağlamlar, hava basması çok kolay. Video da ne işe yaradığını tespit edemediğim plastik kapağın sonradan basınç göstergesinin yerinden çıkartılarak onun yerine takılan kapak olduğunu fark ettim. Pompa basınç göstergesi olmadan da hava basabiliyor, yani yanında taşınması istenirse kolayca istediğin yere koyabilmen için tasarlanmış. Ben iki pompayı da kullandım beyendim tavsiye edebilirim.

Scudo
İnceleme için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Kerim Özal
Merhaba bende de epicon x2 maşa var onun kilitlenmesinde problem var havayla bir alakası var mıdır?

Merhaba bende de epicon x2 maşa var onun kilitlenmesinde problem var havayla bir alakası var mıdır?
Hava dolan kısım solda, kilit olan kısım sağ bacakta bulunur o yüzden hava ile kilitlemenin alakası yoktur. İçinde yağ kalmamış olabilir, kilitliyken darbe almış mekanizma bozulmuş olabilir. Ustaya gösterin bence.

• Beğen
Tepkiler: umuragbass
Hazır burada mesajlara cevap veren bir arkadaş bulmuşken sizden duvar askı aparatı ve mtb kaskı önerisi de isteyecektim :)

• Hahaha
Tepkiler: Kerim Özal
Hazır burada mesajlara cevap veren bir arkadaş bulmuşken sizden duvar askı aparatı ve mtb kaskı önerisi de isteyecektim :)
Maşa pompası incelemesi altına güzel soru, decathlondaki askı ürünlerine bakabilirsiniz, kask için param olsa Kask Protone alırdım, yeni başlıyorsanız n11 yada decathlon gibi sitelerden hoşunuza giden bütçenize uygun olanına bakın. Lütfen soru sormadan önce bu konularda birçok inceleme ve msj var bakarsanız size daha fazla fikir verecektir. Teşekkürler.

Geri