@Sinan Genc
Komik olmaya veya kirici olmaya calismadim. Ornegi verrirkende genel segmenti genis olan bir marka sectim. Hatta reklama da girer ayri.
DECATHLON magazanin adi; satis sisteminden, kargo urun teslimine, teslim hizina, hatasiz / kusursuz urun teslimine, satis sonrasi hizmetine, sikayetler ve iadeler icin prosedurlerine akliniza gelen herseyi icerebilir.
BTWIN pek cok spor dali icin kendisinin urettigi/urettirdigi urunlere koydugu marka. Bu urunlerinde bazilari kaliteli bazilari degil.
Acikcasi "Decathlon Btwin" dediginizde benim aklima bisiklet gelmiyor hemen. Pompadan, kiyafete, yedek parcadan (lastik, ayak vb), km saatine bir suru sey geliyor. Ayrica magazanin guvenilirlik ve servis - urun kalitesini sorguladiginizda dusunulebiliyor.
Durum boyle olunca da hafif esprili uyarayim dedim. Maalesef insanlar sizin ifade ettiginiz kadari ve kendi algi kapasiteleri kadar anlar sizi. Burada benim algi ve zihinsel yeterliligimin dusuk oldugunu varsayiyorum kusura bakmayin.
Gelen cevaplarin ise yukarida saydigim cesitlilige gore degisik konularda olmasi, sizin bana cevap verirken acikladiginiz "btwin marka bisiklet kullanicilarinin tecrubelerini ogrenmek icin" sozlerinden sonra, bu arada konuyu actiktan 17 saat sonra bu cevabi vermenizle birlikte, bisikletlere dair cevap gelmeye baslamasi bir parca hakli oldugumu dusundurmeli...
Neyse forumda benim gibi densizlerin sayisi az, yardimseverlerinki coktur.
Umarim arastirmalarinizda hep iyi olanlarla karsilasirsiniz. Iyi forumlar