Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin tilt 500 katlanır bisiklet

@bsalih Gidona takılacak bir çanta değil maalesef. Katlanırların kadroları aşağıda olduğu için pek kullanışlı olmasa gerek. Bende telefonumu ve cüzdan vb eşyayı taşıyabilecek bir çanta arıyorum.

Scudo
@biunluBence gidona taşınan çantalardan bakın,aliexpresste bolca model mevcut
ef23bb460212cc0147f4f566aeb43073.jpg

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: biunlu
@cnmrtpkcDireksiyona yani [emoji41]

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk bisikletimi alıcam fakat tilt 500 ve 900 arasinda kaldım yardımlarınızı bekliyorum :)

Ben tercihimi Tilt500'den yana kullandım usta. Çünkü bulunduğum semtte dik yokuşlar mevcut. Göbekten 3 vitesli ile bu dikleri aşmak, 7 vitesli ile aşmaktan daha zor. İleride ufak bir ruble değişimi ile dik çıkma sıkıntısını daha da hafifletebilirsin. Onun dışında eğer dik yokuş vs. yok diyorsan Tilt900 daha iyi olur. Fakat bilmelisin ki Tilt900'ün kadrosu ve kaplama alanı, Tilt500'e göre daha büyük ve daha çok yer kaplıyor. Bana göre, Tilt900'ün en güzel yanlarından biri ise otomatik vites geçişli modeli olması (manuel olanı da mevcut) ve kablo yığınının olmamasıdır. @AhmetGun

• Beğen
Tepkiler: AhmetGun
@comesoftlytome Açıkçası caddebostan sahilde sürücem ağırlıklı. 900 de katlama sistemi çok rahat. Oldukça kararsızım aslında zincir yerine kayışlı olanlar vardı onu almaya niyetlenmiştim fakat artık yokmuş satışta. 900 le 500 arasında 400 TL bir fark var şuan değer mi bilemedim birde üstüne vites dezavantajı var tabi.

Aslında Tilt120 modelinden sonra katlama sistemleri oldukça rahat. Tilt500'de ise ben hiçbir şekilde katlarken zorlanmıyorum. Bu konuda diğer arkadaşlar da yazarsa daha aydınlatıcı olur diye düşünüyorum. Bunun üstüne Tilt500'de de dahil olmak üzere katlandıktan sonra bisikletin sele veya gidonundan tutarak sürebiliyorsunuz da. Tabi Tilt900'ü kullanmadığım için ne kadar rahat katlanır ondan söz edemeyeceğim fakat Tilt500'den ben memnunum. Tekirdağ, Aydın turları vs. (kendi arabaları vs. ile gidip, orada tura başlıyorlar.) yapan insanlar genellikle gördüğüm kadarıyla Tilt900 kullanıyor; ama Tilt500 ile de yapılmayacak turlar değildir. (Sürücü performansına göre değişir. Gerekiyorsa geliştirmeler yapılarak dik çıkma sorunu daha az bir soruna dönüştürülebilinir.)

TİLT500 ile vedalaşma vakti yakın olabilir :koptum:

@comesoftlytome
1 haftadır araştırmalarıma göre alıpta memnuniyetsizlik yaşayana rastlamadım. Özellikle videolarda yabancı kanallarda detaylı anlatımları var vitesinden frenine, lastiğinden gidonuna çok memnunlar. Tilt 900 1 second var birde, adı üstünde 1 second :) Ben ikinci el başka tip bir bisiklet almayı düşünüyorum, eğer fazladan param olsaydı ki olursa kesinlikle bir tilt modeli alırdım/alacağım.

bence tilt900 1 second üstünde düşünün, çünkü 3 vites var. Kayış sistemi çok iyi diyorar ama vitesin az olması ulaşım amaçlı kullanılacaksa gitmez. Hobi amaçlı kullanılır ancak. Modifikasyon yapma imkanı da yok sisteme

Bu arada arka rubleden gelen çıtçıt sesleri nerdeyse yok oldu, şu an sistem güzel çalışyor. Bisikleti yoğun kullananlara tavsiye ederim....

@avcioglu

@heroinchains karar değişti,resterasyona seneye başlıcam :koptum:

ikinci el düşünüyorsanız,belki temiz bir tilt500 bulunur

• Beğen
Tepkiler: heroinchains
@cnmrtpkc merak ettim, restore edeceğiniz bisikletin fotoğrafını yollar mısınız?

Merhaba
Dün itibariyle tilt 500 kullanıcısı oldum.Evden ve işten metroya gitmek için kullanıcam genel olarak.Bilen kişilerden üstünde ne gibi değişiklikler yapmam gerekli fren olsun başka bi yeri olsun.yardımlarınızı bekliyorum.

@tahatto Hayırlı olsun.ne gibi değişimlerden bahsediyorsunuz.Bence ruble harici değişime gerek yok,aslında alışınca onada gerek yok :)

• Beğen
Tepkiler: avcioglu
@cnmrtpkc
bisiklet çok güzel duruyor zaten, restorasyona mı ihtiyacı var.. Adamlar 85 yılında böyle katlanır bisiklet kullanıyorlarmış ha, helal olsun... Benim daha 1 senedir böyle bir şeyden haberim var :koptum:

@avcioglu Bu halde değil ama o_O boyası eskimiş yer yer paslanmalar mevcut,yağlanmış aslında kullanılıyor ancak yolda giderken ortadan bölünmesinden korkuyorum:D

Geri