Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@Kazuya
Üye olurken çoğu forumda kabul etmiyor diye 18 girmiştim, sonradan da değiştirilmediğini görünce böyle kaldı, bir ara hesabı silip yeni bir hesap açacağım bisikleti alınca, hem yeniden başlamış gibi oluruz :)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Scudo
@batuhangurcan Hesabı silmene gerek yok bence yöneticilere mesajla ulaşırsan düzetebilirler diye düşünüyorum.

@Samet Arslan
Onu da yapabilirim haklısınız.

Hazır sizi bulmuşken bir soru sorayım, sizce drop bar bi sıkıntı yaratır mı? Bir de Triban 500 ün fotoğraflarına baktığımda vites kolunda ,vitesi değiştirince vitesin kaçta olduğunu gösteren birşey göremedim, pek bilmiyorum mazur görün, var mıdır bu gösterge?

@batuhangurcan Sıkıntı başlarda çok az bir süre yaratabilir. Sürüş pozisyonuna ve gidon tarzına alışık olmadığınız için. Gidona 10-15 dakikada alışırsınız problem olmaz, sürüş pozisyonu için de en fazla 1 hafta veririm. Vites kollarında vites seviyesini gösteren bir gösterge yok ama bir zaman sonra alışırsınız, pedal ağırlığına göre tahmin edebilirsiniz vitesleri. Çok zor bir şey değil bence :)

• Beğen
Tepkiler: Batu Gürcan
hocam btwin 8 count kablosuz sayac var tekerlek cevresini kac giriyorsunuz 26*230-199 cm girdim. bilgisi olan var mı

@batuhangurcan triban 500 sahibiyim bisikleti hor kullanmazsanız oldukça dayanıklı ve seri bi bisiklet 2.5 ayda 2 kere lastiğim patladı (cam ve diken batmasından dolayı) başka bi sorunum olmadı

@batuhangurcan vites göstergesi yok evet ama ben kendim için söyliyim belli süre sonra hangi viteste olduğum sürekli aklımda ona göre hissederek vites değiştiriyorum

hocam karbon maşa full sora set var onda gayet guzel bisiklet bende yeni aldım triban 3 eski kırmızı kadro karbon maşa

@nuruasakir 700x23 ise 2096 olması lazım, forumda aratırsanız daha net cevap bulabilirsiniz :harika:

merhaba arkadaşlar bir kaç sorum olucaktı yardımcı olabilir misiniz ?

amacım pahalıya kaçmadan bir tur bisikleti yapmak. en hesaplısı ve hoş görüneni de trıban3 gibi..

1. sorum: triban 3 te bagaj delikleri varmıdır ?

2. sorum: elimde zırhlı 700*35c zırhlı rubena var bunu triban 3 ün jantlarında sorunsuz kullanabilir miyim ?

3. sorum: trıban3 ün kronik bir problemi var mıdır ? orta göbek çıt sesi vb..

@Yunus M. Bagaj takanlar gördüm, arkada birkaç delik var ama bagaj için mi bilemeyeceğim; deliksiz de bagaj takılabiliyor diye biliyorum var bir olayı halledilir yani. 28'den büyük lastikler olmuyor kadroya, 28 bile sıkıntılı diye duydum. Microshift vitesler kötü onun dışında göbekte çıt falan yok bende :harika:

• Beğen
Tepkiler: Yunus M.
@taner07 ben deliksiz halde bagaj kullandım ağırlık yönünden hiç sıkıntı yok ama kadroyu ciddi anlamda çiziyor sök tak larda.. kıyamıyorum yani kadroya.
bende sele borusunun alt kısmında bir delik gördüm ama yakın olmadığından emin olmak amaçlı soruyorum.
microshift bencede kötü ama hesaplı :) peki kaç lastik kullanmam lazım en fazla ??

Hocam 26 inç olan modeli GPS ile karşılaştırma yaptım sonuç doğru çıkıyor ama sanki az goseriyo gibi geliyor bana buarada araba saatleri ile karşılaştırınca 15 km az gösteriyor

@nuruasakir 650lik lastik kullanıyorsan 1944 olması lazım, ayrıca kendin de ölçebilirsin bunu; lastiğin sibopunu yere getir orada yere bir işaret koy ve bisikleti ileriye doğru götür, sibop aynı noktaya gelince bir işaret koy ve arada mesafeyi ölç; çıkan sonuç cm cinsinden olacağı için yanına bir tane 0 koyacaksın diye biliyorum :harika:

@Samet Arslan Valla ben vites değiştirirken hayattan soğutuyor; ruble neyse de ayna kolda vites değiştirmek öldürüyor beni sürekli sorun yaşıyorum :mad:

195 çıkıyor saolun bilgi icn

Aynakoldaki vites bendede bazen sıjıntılı ama sorun etmiyorum. Arttırırken sıkıntı yok en büyük yapraktan ortaya alırken bazen inmiyebiliyor. Bi ileri geri yapınca düzeliyor tabi. İleri geri yapınca düzelmeyen bişeye daha rastlamadım zaten genel cözüm :D

Geri