Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@Samet Arslan
Baslangic olarak iyi dediniz peki bu fiyat araliginda iyimi yoksa daha iyi modeller varmi ?

Scudo
@Samet Arslan triban 300u yeni alan biri olarak triban500u daha hafif zannederken bugun decathlonda deneme surusu yaptim guzel yani ama ilk elime aldigimda agir geldi bi tik benimkine gore. Daha hafif sandığıma icin psikolojiktir dedim ama masasi celikmis meger. Bu arada hem masasi celik hem de 470 tl daha pahali ama sora set var. Farklar bunlar demi dogru anlıyorum?

bir arkadaşa triban 500 almak istedik ama bulamadık ya. sitede kadro boyu en düşük olanı kalmış, acaba mağazalarda yine de bulma şansımız var mıdır?

Iyi geceler arkadaşlar,
Bende bu aralar Fit 500 modeline yakın ilgi duyuyorum. 1250 TL fiyatı var. Karbon maşası, sora sistemi derken fiyatı makul gibi.

Ayrıca lastik ölçüleri konusunda bilgi bulamadım, ölçülerini bilen ve Max ne kadar büyütebileceğimizi bilen varsa yardımınızı rica ederim.

@erencaner Sora yok hocam yeni Triban 500'de. Triban 300'ün yeni versiyonu olarak geldi. Çelik maşa ve microshift vites sistemi farkları. Bir de fiyatı tabii...

• Beğen
Tepkiler: erencaner
Triban 3lerde once karbon masa sonra aliminyum ve şimdi de celik masa. Gidisata gore kadro da celik olur herhalde 2-3 seneye.

Sora set de yok madem neden sadece renk farki olan ve de masasi dusuk olan bu urunun fiyati 470tl daha pahali? Bu kadar etkiledi mi ya? Ayrica almak istedigim cadirlara da zam gelmis.

@hüseyin aydoğdu hocam bugun forum istanbulda vardi 4-5 tane. Muhtemelen bulursunuz istediginiz boyda.

@erencaner teşekkür ederim, 48'lik kadro var gözüküyor sadece, 57 veya bir altı mevcutsa çok iyi olacak. iletişime geçeceğim bugün.

@hüseyin aydoğdu
Yalniz tribanlarin olculeri ust boruya gore olculuyor, olculeri biraz farkli haberiniz olsun. Misal bende 60 cm triban 300 var ama aynakol ve sele arasi mesafe 53 cm. Ayni sekilde salcano xrs 030 kadrosu var. Onun da ust borusu 60 cm ama aynakol sele arasi normal olculer yani, 57 cm. Tribanda seleyi daha yukarida kullaniyorum, yatisimda hicbir sorun yok. Kadrodan cok memnunum. Ama bilginiz olsun.
Dun gece izmir decathlona gittim. Cok sayida triban 500 vardi. Uygun olculeri bulacaginizi dusunuyorum.

Triban 500'ün güncel hali buymuş:
(link)

Önceki modeli de bu:
(link)

Önceki modelinde bileşenler bir üst seviyedeymiş galiba. Merak ettiğim, en üstteki model mi iyidir, sedona 610-mu?

1500 civarında alınabilecek en iyi yol bisikleti hangisidir?

1 saat önce bende triban 500 aldım ve çok memnunum :) mall of istanbuldan aldım ve otoparkta deneme sürüşü yaptım harika bir his harika bir tat :)

• Beğen
Tepkiler: taner07
uploadfromtaptalk1430466027963.jpg
Ben de dün alıp aranıza katıldım.
Bu da dün geceden. Gece gece 30km güzel geldi. Başlangıç için fena değil bence :)
uploadfromtaptalk1430466050275.jpg

• Beğen
Tepkiler: lealtad ve taner07
Geri