Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg Birçokkez toprağa girmeme rağmen çok dayanıklı makine olduğunu anladım lastik patlamadı kayma yapmadı ama bugün 50 km lik karışık bi etap yaptık grupla çok güzeldi :) sürerken nasıl göründüğünü merak edenler için sürerken çektim fotoğrafları :) soruları alabilirim :)

@Mesut Ağgez 1.300 tl ye aldım daha dün :)

Scudo
Hee benimki 973 gaymelik olandan 500fb. Ben düz gidonlu aldım. Seninki de çok güzel. Bu triban 3, triban 500 ve Triban 500fb çok iyi bisikletler

Ben de dün aldım :)

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
@Mesut Ağgez bende çok memnunum daha ilk sürüşümdü ama temizliği nasıl yapacağım bilmiyorum bi yardım etseniz iyi olur ve bugün raz köy yollarından gittik ondan çamur oldu kadronun altı :) nasıl temizlemeliyim :)

Güle güle kullan kazasız belasız inşallah.
Ben ıslak bezle sildim. Ama çok fazla da ıslak değil. Küçük bir leğen al biraz su koy güzel yumuşak bir bezi batır sıkıp sil. Tabi hırpalamadan. Kadroyu, maşayı, pedal en son da tekerleri böyle sildim. Sanırım doğru bir uygulama.

• Beğen
Bir de eve nasıl koydun bisikleti. Balkon vs?
bizde balkon yok olsa da yine içeri koyardım. Dışarıda çiğ dolayısıyla nem yer
uploadfromtaptalk1430470962464.jpguploadfromtaptalk1430470973932.jpg

Ben böyle astım da tırsıyorum. Bundan alacam

uploadfromtaptalk1430471033396.jpg

Dosyalar

• uploadfromtaptalk1430470986439.jpg
    uploadfromtaptalk1430470986439.jpg
    35,9 KB · Okunma: 26
@Mesut Ağgez dediğiniz gibi yaptım gayet güzel temizlendi ama suyla çıkmayan bir iki parça ufak gözle görünmeyen yer kaldı bi ara halledeceğim onları :)

@Mesut Ağgez bide bişey soracaktım mall of istanbuldan mı aldınız acaba ? Ben oradan aldım :)

@erencaner

kardşeim triban3 te zaten 899 değildi ki, 1350TL civarıydı normalde,sonradan 899'a düşürdüler eldekiler bitisn,yeni sezon ürünleri gelsin diye,.
tiban500de o fiyata düşecek yeni sezonu gelince :)

• Beğen
@Sinan Ş doğrudur olabilir. ben araştırmaya başladığımdan beri yani 3-4 aydır sanırım 899 tl. :)

Arkadaşlar ben de triban 3 almak üzereyim. Bu microshift hakkında çok bilgim yok. Bakım ve tamir işlerinden de pek anlamıyorum. Bulunduğum şehirde de bisiklet konusunda çok yetkin bisikletçi olduğunu sanmıyorum. Şimdi arkadaşlar ben bu microshift'in bakımı konusunda pişman olur muyum?

@Abdllh kullananlar memnun. Olumsuz bir yorum yok microshift hakkinda. Ben de buna dayanarak aldim ve memnunum. Yalniz ilk zamanlar ayak kacmasi vb olabilir ayar gerekir ama bu her yeni bisiklette olabilir. Orn. benim bikac ay once aldigim baska bir shimano vitesli tur bisikletinde yolda giderken kendi kendine votes degistiriyordu. Iki ayar yaptilar 2 dk.'da duzeldi. Bence alin triban 3.

• Beğen
Tepkiler: Abdullah07
@Abdllh

Kardeşim ben de Antalya'dayım ve evet Decathlon servisi yok ve microshift aklımda soru işareti bırakmıştı; bu konu beni de çok sorgulattı ama fiyat/performans olarak baktığımız zaman çok mantıklı. Evet bisikleti ilk aldığında düzgün bir bakım yaptırmak gerekiyor, vitesten sesler gelebiliyor, sürtebiliyor, değiştirirken sıkıntı olabiliyor ama ben çok rahatsız olmadım, sürüşümü engellemiyor. Daha bir bisikletçiye de göstertmedim aslında, düzgün bir bisikletçi bulup bir baktırtmak gerekiyor ama ben de kimseye güvenemedim daha.

• Beğen
Tepkiler: Abdullah07
@taner07 ben de antalyalıyım ama iş gereği Isparta'da yaşıyorum. Isparta bu konuda Antalya'dan bir hayli geride. Büyük bir sıkıntı yaşarsam bisikleti Antalya'ya götürürüm diye düşünüyordum.

Bu arada özellikle inceledim bugün. Marmara forum mağasında yaklaşık 10 tane Triban 300 (ya da Triban 3) mevcut. Bunlardan 2 tanesi de 57 kadro. Daha küçüklerine bakmadım kadro boylarına.

herkese selam:) tribanımı ufak ufak yükseltiyorum.. yeni ön aktarıcım için braze on adaptör lazım... kadro boru çapını bilen varmı? yada şuan için hemen ölçüp bakabilecek olan ?

@Onur DOĞRU

Selenin altındaki borunun çapından bahsediyorsunuz, metal metre olduğu için tam ölçemedim ama 12 cm gibi bir şey çıktı, yanlış da yönlendirmek istemem :suspus:

@Onur DOĞRU 34.9 imiş aktarıcının takıldığı borunun çapı, ben ingilizlerin yalancısıyım

(link)

• Beğen
Tepkiler: Onur DOĞRU
Geri