Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@Abdllh

Hayırlı olsun :harika:

Scudo
@Eren D. aldım adaptörü :) kargoda bakalım bekliyorum... Bu haftasonu bütün malzemeleri toplayacağım... Bakalım beğenicekmisiniz:)

öncelikle herkese selamlar bende triban 3 alma konusunda kararlıyım salcano xrs 060 la bunun arasında kalmıstım bu forum benım trıban 3 almam konusunda ikna etti sorum şu olcaktı boyun 1.68 acaba hangı beden alıyım şimdiden teşekkürler :)

@partagas57 benim 1.65 51 kadro aldım, kadro seçiminde farklı ölçümler yapılıyor, özellikle iç bacak uzunluğu çok önemli, eğer gidip deneyerek alamıyorsanız forumda arama kısmında kadro seçimi yazdığınız zaman gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: partagas57
pekala memnun musun bısıkletten ben 48 siparıs vermeyi düşünüyordum vazgecıyım o zaman. keske deneyıp alma sansım olsa... :(

@partagas57 48 çok ufak kalır bence ama önce ölçümlerini bir yap sonuçta önemli kadro seçimi, ben memnunum ama sana şuan için perforans/fiyat olarak bir de 1000 liraya düşen Salcano xrs 040 soraya bakmanı önerebilirim :)

• Beğen
İyi günler bu aralar rockrider 500 dağ bisikletimin yanına birde arkadaş olarak yol bisikleti bakıyordum. Şuan biriktirdiğim tutar 1200 civalarında. Decathlon görevlilerini bayağıdır internetten rahatsız ediyorum :) Bana Triban 300ün geleceğini sirkülasyonu olduğunu fakat nezaman geleceğini bilmediklerini söylüyorlar. Hatta Btwine bile ingilizce olarak sordum halen bir tık yok :) Sizce ne yapmalıyım? Bekleyeyimmi yoksa Yeni Triban 500'e mi yöneliyim nedense tasarımı ve çelik maşası beni pek tatmin etmedi gözüm 300de kaldı. Malum yeni bisiklet olacağından birazda heyecan var hemen gelsin istiyor insan :)

@taner07 sanki salcano ateş eder gibi bi duruşu var kargo parasını da yan yana getirince aynı para oluyor siz olsanız hangısını alırdınız ?

@GhostRider_17 bence bekleyin veya arasira sahibindene dusuyor. Mesela ilk triban300lerden bulmustum karbon masa kirmizi olanlardan 750'ye ama kacirdim.

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
@partagas57

Siz beni bırakın ben bisikleti incelemedim, araştırın biraz forumda bulacaksanız mutlaka karşılaştıranlar, açıklayanlar olmuştur :)

• Beğen
@GhostRider_17 valla deneyip az bir pazarlikla alinabilir geliyor karbon maşa bayagi bir hafifletir. Omur boyu decathlon garantisi vardir muhtemelen de yine de alirken sormak lazim. Eski serilerde olmuyordu ozellikle kirmizilarda.

@GhostRider_17 hocam size de ben salcano xrs 040'ı önereyim.:harika:
Neredeyse Sora sistem parasına bisikleti veriyor adamlar.
Kalan 200 TL ile yeni bir sele,lastikler vs alırsınız 10 numara olur.

Cok gec bende araniza Triban 500 ile katildim kargo gelince fotograflari atarim :)

Forumda ve yarışlarda viteslerden bahsederken 50li ve 20li sayılarla vites ayarlarından bahsediyor arkadaşlar, bir şey anlamıyorum. Biriniz bizim bu aletin viteslerinin kaça kaç, kaçlık ruble falan olduğunu açıklayabilir mi? :hasta::huhuu:

Geri